رد لایحه جنجالی CISA؛ درخواست مدافعان حریم خصوصی از اوباما
در این ائتلاف نام شرکت های مشهوری دیده می شود، که از آن جمله می توان به Reddit و موتور جستجوی DuckDuckGo اشاره کرد. از آنجا که در این لایحه محدودیت خاصی درمورد اطلاعات شخصی افراد گنجانده نشده، گروه های مختلف به اعتراض برضد آن برخاسته اند. براساس این لایحه همه اطلاعات موجود در شرکت های خصوصی و سازمان های دولتی بدون هیچ محدودیت خاصی به اشتراک گذارده خواهد شد تا سازمان های امنیتی مثل NSA بتوانند با تهدیدات سایبری مقابله کنند.
لایحه جنجالی CISA، "به اشتراک گذاری امنیت سایبری"، در جولای گذشته ارائه شد و در جلسات غیرعلنی کمیته اطلاعات سنا مورد قبول واقع شد. پیش بینی می شود سنا این لایحه را تا پایان سال جاری تصویب کند. این لایحه شرکت ها را تشویق می کند اطلاعات خود را با دیگر شرکت ها و همچنین سازمان های امنیت به اشتراک بگذارند تا دولت توانایی مقابله با تهدیدات سایبری را داشته باشد. هرچند در نامه ای که ائتلاف مذکور برای رئیس جمهور ایالات محتده نگاشته است، اشکالات مهمی به این لایحه وارد شده. آنها معتقدند به طور کلی، این لایحه نمی تواند برای مقابله با تهدیدات سایبری "یک راه حل جامع" ارائه نماید چون تنها هدف آن به اشتراک گذاری اطلاعات است.
براساس این لایحه دولت با محدودیت های بسیار اندکی درمورد استفاده و به اشتراک گذاری اطلاعات روبرو خواهد بود. اگر CISA مورد تصویب نهایی قرار گرفته و به صورت قانون درآید، طیف وسیعی از جرائم که هیچ ربطی به حوزه امنیت سایبر ندارند نیز تحت پیگرد قانون CISA قرار خواهند گرفت. برای مثال، CISA جرائم مرتبط با نقض قانون ضد جاسوسی را نیز شامل می شود. گروه های حریم خصوصی و شرکت های فناوری در نامه خود ابراز نگرانی کرده اند که با تصویب چنین قانونی دولت قادر خواهد بود با سوءاستفاده از این اطلاعات، افشاگران و خبرنگاران را نیز تحت پیگرد قرار دهد.
لیستی دقیق و جزئی از اصلاحاتی که لازم است در لایحه CISA انجام شود تا به لایحه ای "جامع تر" تبدیل شود، در نامه این گروه گنجاده شده است. تشویق شرکت ها به بر طرف کردن هرچه سریع تر آسیب پذیری های موجود در شبکه های رایانه ای، یکی از اصلاحات ارائه شده در این نامه است. در بخش دیگری از این نامه به الزامات فعلی دولت برای شفاف سازی اشاره شده و نویسندگان به مستثنا بودن این لایحه از قانون انتشار اطلاعات خارج از طبقه بندی، انتقاد کرده اند. همچنین در این نامه از قانون گذاران خواسته شده فعالیت های امنیت سایبری غیرنظامی تحت کنترل سازمان امنیت ملی آمریکا NSA، یا سازمان های نظامی دیگر قرار نگیرد.
برخی کارشناسان لایحه CISA را "مخلوط مسموم" نامیده اند، زیرا محدودیت های بیسار کمی در آن در نظر گرفته شده و اطلاعات شخصی افراد را به خطر می اندازد.
در بهار 2013، زمانی که نسخه قبلی این لایحه موسوم به CISPA در اختیار کاخ سفید قرار گرفت، اوباما اعلام کرد هر لایحه ای مثل CISA را وتو خواهد کرد.
حامیان این لایحه در تلاش هستند این لایحه را تا ماه آینده به صحن علنی سنا ببرند. موارد جدی رخنه به سامانه های رایانه ای مثل هک کارت های اعتباری نشان می دهد قوانین امنیت سایبری به اصلاحات گسترده نیاز دارند. اما انتشار گسترده اطلاعات کمک چندانی نخواهد کرد. به نظر می رسد درخواست ائتلاف 30 شرکت و گروه مدافع حریم خصوصی درمورد اصلاحات جامع تر و نقض کمتر حریم خصوصی افراد به صلاح دولت آمریکا باشد.