about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چین، در آخرین گزارش منتشر شده در مورد آزادی مطبوعات و اینترنت، از میان 65 کشور، در جایگاه آخر قرار گرفته است. این مسئله، تکذیب گسترده مقامات پکن را در پی داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات ارشد امنیت سایبری چین، در روزهای اخیر، نسبت به قرار گرفتن این کشور در جایگاه آخر آزادی رسانه‌ها و مطبوعات، واکنشی تندی نشان داده و این امر را به شدت تکذیب و رد کردند.

رن ژیانلیانگ (Ren Xianliang)، معاون سازمان اداره امور فضای مجازی نیز، در واکنش به گزارش یاد شده، گفت که توسعه سریع اینترنت چین در طول 2 دهه گذشته، نشان‌دهنده موفقیت این کشور در عرصه توسعه فضای‌ مجازی و حمایت دولت این کشور از جریان آزاد اطلاعات است.

وی در ادامه افزود:

ما نباید فقط به توسعه آزاد و بی‌برنامه فضای مجازی بپردازیم، این محیط، به چارچوب‌مند شدن نیز، نیازمند است. ایالات متحده و اروپا نیز، باید در مورد جلوگیری از نشر اخبار کذب و شایعات در فضای مجازی، اقدامی جدی به عمل بیاورند.

بر اساس اخبار منتشر شده از رسانه‌های غربی، چین در ماه‌های اخیر، با اجرای قوانین سخت‌گیرانه، اقدام به سانسور و محدود سازی بیش‌ازپیش اینترنت کرده است. بسیاری از کارشناسان و متخصصان نیز، علت قرار گرفتن چین در رتبه آخر گزارش آزادی مطبوعات، که موسسه آمریکایی خانه آزادی اخیرا منتشر کرده است را همین امر می‌دانند.

چین پیش از این نیز، در راستای اجرای دقیق قوانین امنیت سایبری جدید خود، استفاده از وی‌پی‌ان و برخی شبکه‌های اجتماعی خارجی را در داخل این کشور، ممنوع ساخته بود.

این سومین سال متوالی است که چین، در این گزارش سالیانه، بدترین مکان برای فعالیت خبرنگاران و فعالان مدنی شناخته می‌شود. بسیاری از مدافعان حقوق بشر و موسسات غیر‌دولتی فعال در این حوزه، سال‌ها است که چین را بزرگترین زندان خبرنگاران و منتقدان دولت می‌دانند.

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.