about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

بنیاد مرز الکترونیکی (EFF) وزارت امنیت داخلی آمریكا را به ردیابی مخفیانه وسایل نقلیه ورودی به این كشور متهم كرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنیاد مرز الکترونیکی (EFF) وزارت امنیت داخلی آمریكا را به ردیابی مخفیانه وسایل نقلیه ورودی به این كشور متهم كرده است. به گزارش EFF، مقامات آمریکایی مخفیانه از طریق ردیاب‌های جی‌پی‌اس (GPS tracker) خودروهای مشکوک را که از مرز عبور می‌کنند، ردیابی می‌کنند. این بنیاد در قالب طرح «آزادی اطلاعات» بارها خواستار توضیح در این خصوص شده و از طریق دادگاه این مسئله را پیگیری می‌کند. کارشناسان این بنیاد از این بیم دارند كه ردیابی خودروها بدون حكم دادگاه صورت گیرد و فقط بر اساس شک و تردید یک مرزبان، انجام شود، چراکه این اقدام می‌تواند برخلاف تصمیم دیوان عالی ایالات‌متحده باشد که استفاده از ردیاب‌های جی‌پی‌اس برای ردیابی و بازداشت بدون حکم دادگاه را مردود می‌داند. 

این اقدام وزارت امینت داخلی آمریکا برای ردیابی خودروهای ورودی به ایالات‌متحده پارسال یعنی زمانی که برخی از مرزبانان در دادخواست‌های خود به استفاده از ردیاب‌های جی‌پی‌اس برای ردیابی بدون حکم دادگاه اشاره‌کرده بودند، افشاء شده است. از آن زمان تاکنون کارشناسان بنیاد در حال بررسی این موضوع هستند که بر اساس چه پروتکلی این اقدام صورت گرفته است، اما هنوز به نتیجه نرسیده‌اند. در حال حاضر، این بنیاد در تلاش است تا از طریق دادگاه پاسخ‌هایی از وزارت امنیت داخلی آمریكا در این خصوص دریافت کند. آن‌ها همچنین می‌خواهند بدانند مأموران گمرک نیز حتی پس‌ازاینکه دیوان عالی کشور چنین اقداماتی را غیرقانونی دانسته، همچنان از ردیاب‌های جی‌پی‌اس بدون حکم دادگاه استفاده می‌کنند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.