about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ردپای 22 میلیون دلاری «ام تی ان»

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت «ام تی ان» آفریقای جنوبی که دنبال خارج کردن 1.1 میلیارد دلار درآمدش از ایران پس از رفع تحریم‌ها است زیرا در یک شرکت درخواست آنلاین خودروی ایرانی 22 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

بلومبرگ طی گزارشی نوشت: گروه ام تی ان، شرکت ارتباطاتی راه دور آفریقای جنوبی با سرمایه‌گذاری 22 میلیون دلاری در یک شرکت درخواست آنلاین خودروی ایرانی موافقت کرده است. این شرکت، نخستین شرکتی است که  برنامه تلفن هوشمند درزمینه درخواست خودرو در ایران به راه انداخته است.

این اقدام، حضور این اپراتور تلفن همراه را که به دنبال توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها علیه ایران، به دنبال خارج کردن 1.1 میلیارد دلار درآمدش از کشور است، تقویت خواهد کرد.

برت گوسچن، مدیر ارشد اجرای ام تی ان در ماه اوت گفته بود، انتقال این مبلغ به علت نبود رابطه میان ایران و بانک‌های بین‌المللی حداقل 5 ماه به طول می‌انجامد.

شهرام شاهکار، مدیر ارشد اجرایی اسنپ، شرکت درخواست آنلاین خودرو در ایمیلی در پاسخ به بلومبرگ گفت: این سرمایه به ما اجازه می‌دهد که به‌سرعت خدمات خود را از تهران به سایر شهرها گسترش دهیم.

ام تی ان مستقر در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی این مبلغ را به شرکت «گروه ایران اینترنت» مالک این برنامه که در شرکت‌های نوپا و تجارت الکترونیک سرمایه‌گذاری می‌کند، انتقال خواهد داد.

شرکت ام تی ان 49 درصد سهام شرکت ایرانسل، دومین اپراتور تلفن همراه در ایران را در اختیار دارد. ایرانسل یکی از 22 بازار سرمایه‌گذاری ام تی ان در غرب آسیا و آفریقا به شمار می‌رود.

شرکت ایران اینترنت، مالکیت شرکت‌های تجارت الکترونیکی اسنپ، فروشگاه اینترنتی بامیلو و سایت زودفود، سفارش آنلاین غذا در رستوران‌های تهران را بر عهده دارد.

به گفته مدیر اجرایی اسنپ، از زمانی که در 2 سال قبل فعالیت خود را آغاز کرد، تاکنون 500 هزار مشترک و 10 هزار راننده دارد.

شاهکار از ارائه جزئیات درآمدی و سود این شرکت خودداری و تنها خاطرنشان کرد: تمرکز این شرکت بر این است که دایره خدمات خود را به دیگر شهرها گسترش دهد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.