about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس آخرین اخبار موثق، دولت کره شمالی با تقویت ارتش سایبری و عملیات سرقت اینترنتی، در پی تأمین هزینه‌های خود است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در برهه‌ای که توجه جهانیان کاملاً به مسئله آزمایش‌های موشکی کره شمالی معطوف است، این کشور با تقویت ارتش سایبری خود، به جرائم متعدد سایبری علیه دیگر کشور‌ها، شرکت‌ها و اشخاص حقیقی در سراسر جهان، دست می‌زند.

به منظور روشن شدن توان کره شمالی در استفاده از امکانات محدود برای ایجاد اختلالات عظیم، می‌توان به اقدامات این کشور در ماه سپتامبر امسال اشاره کرد. رژیم کره شمالی، در ماه یاد شده با ارسال سلسله پیامک‌هایی به نیروهای نظامی امریکایی مستقر در کره جنوبی، از آن‌ها می‌خواست که خود را برای خروج اضطراری از خاک کره، آماده کنند.

همچنین در ماه گذشته میلادی، شاهد انتشار گزارش امنیتی شرکت فایرآی در مورد 3 حمله‌ی بزرگ کره شمالی به بستر مبادلات بیت کوین در ماه‌های اخیر و سرقت مبالغ هنگفت از این ارز دیجیتال بوده‌ایم.

گرچه موفقیت کامل این حملات کره شمالی همچنان در هاله‌ای از ابهام است، اما بررسی اقدامات اخیر این کشور، مبین تغییر اساسی رویکرد کره شمالی در سازمان‌دهی و اجرای عملیات مخرب سایبری است.

رابرت هانینگتون (Robert Hannigan)، رئیس پیشین GCHQ، سرویس امنیت و اطلاعات ارتباطات دولتی بریتانیا، در مصاحبه‌ای با وبگاه خبری اکسپرس (The Express)، در مورد کره شمالی، با یادآوری نحوه عملکرد باج‌افزار جهانی واناکرای، گفت: «متخصصان سایبری کره شمالی، در پی سرقت از ما هستند.»

بررسی توانمندی‌های سایبری کره شمالی، از موضوعات مورد بررسی مرکز مطالعات استراتژیک در سال‌های اخیر بوده است. این مرکز مطالعاتی، در دسامبر 2015، طی گزارشی با عنوان «عملیات، استراتژی و رفتار سایبری کره شمالی»، در مورد کره شمالی نوشت: «استراتژی زمان صلح کره شمالی، بر  راه‌اندازی عملیات غیرمتعارف با شدت کم برای اخلال در وضع صلح‌آمیز موجود، مبتنی است. زیرا این کشور، با وجود توانمندی‌های سایبری بالا، توان کنترل شرایط فضای مجازی و پیروزی در رویارویی‌های عرصه سایبری را ندارد.»

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.