about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ردشدن حریم خصوصی مطلق در آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ جیمز کامی (James Comey)، رئیس اف.بی.آی، در ششمین اجلاس بین‌المللی خدمات سایبری عنوان کرد که در همکاری‌های بین چین و آمریکا شاهد پیشرفت‌هایی بوده است. این همکاری‌ها در راستای توافق‌نامه دوطرفه‌ای است که سال گذشته بین آمریکا و چین درباره مبارزه با جرائم امنیتی منعقد شد.
وی در این اجلاس عنوان کرد: نشانه‌هایی در پیشرفت همکاری‌های چین با ما وجود دارد. من به‌طور کاملاً منطقی به چین خوش‌بین هستم، برخلاف روسیه.
این نظر رئیس اف.بی.آی بسیار خوش بینانه تر از نظر مقامات دیگر آمریکایی از قبیل مایکل راجرز (Michael S. Rogers) است. راجرز که عهده‌دار ریاست سازمان امنیت ملی آمریکا است، در ابتدای این ماه به کنگره اعلام کرده بود که هکرهای چینی همچنان ضد شرکت‌های آمریکایی فعالیت می‌کنند.
کامی در این اجلاس اعلام کرد که اف.بی.آی در حال ارتقای توانایی‌های خود برای مبارزه با هکرها و جرائم سایبری است. وی همچنین افزود که این سازمان بیشتر در موضع فعال قرار دارد نه منفعل.
نکته دیگری که کامی در این اجلاس اعلام کرد تکرار نگرانی‌های وی از تأثیر رمزگشایی گوشی شرکت اپل بود. او ضمن ابراز خوشحالی از پایان یافتن مجادله سازمانش با شرکت اپل، عنوان کرد که نگران تأثیرات منفی این اقدام روی شهروندان آمریکایی است. تحقیقات به‌تازگی نشان داده است که 42 درصد از کاربران گوشی‌های اپل دیگر به امنیت این گوشی‌ها اعتماد ندارند. وی برای تنویر افکار عمومی نسبت به اقدام امنیتی اخیر این سازمان در رمزگشایی، با مهم خواندن موضوع حریم خصوصی و قوانین رمزنگاری عنوان کرد: در تمام تاریخ 240 ساله کشور ما، هیچ‌گاه حریم خصوصی مطلق نبوده است.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به لینک‌های زیر مراجعه کنید:

آمریکا: چین پشت پرده حملات سایبری

محکومیت چین در دادگاه آمریکا

قانونی شدن جاسوسی آمریکا

هشدار اپل درباره امنیت آیفون‌ها

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.