about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

این ربات که Flippy نام دارد، توسط مهندسان شرکت Miso Roborics طراحی شده و قادر است ۲۳ ساعت در روز کار کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پس از پاندمی کرونا، تمامی جنبه‌های زندگی مدرن دستخوش تغییر شده و در این میان صنعت خدمات غذایی یکی از حوزه‌هایی بوده که بیشترین تغییر را تجربه کرده است. تقریبا در یک سال و نیم گذشته، هر چیزی که به غذا مرتبط می‌شد، دستخوش تغییر شد. خرید آنلاین محصولات غذایی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و بسیاری از فست فودها، سالن‌های غذاخوری خود را تعطیل کردند و برای ادامه فعالیت، شیوه ارائه غذا به صورت بیرون‌بر یا تحویل سفارش به مشتریان را در دستور کار قرار دادند. آنهایی هم که توانایی و تمایلی برای وفق دادن خود با شرایط جدید را نداشتند، کم‌کم از این کسب‌وکار خارج شدند.

مجموع این اتفاقات، باعث آشفتگی بازار کار در این صنعت شده و بسیاری از افراد بنا به دلایل مختلف اعم از مشخص نبودن ساعات کاری و دستمزد پایین، دیگر تمایلی به ادامه کار در رستوران‌ها ندارند. این موضوع صاحبان رستوران‌ها و مدیران را بر این داشت تا شیوه مدیریت کسب‌وکار خود را مورد بازنگری قرار دهند. در همین رابطه، سال گذشته، مجموعه فروشگاه‌های آمریکایی عرضه همبرگر وایت کستل (White Castle)، در آشپزخانه برخی از فروشگاه‌های خود از یک ربات برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد. این ربات که Flippy نام دارد، توسط مهندسان شرکت Miso Roborics طراحی شده و قادر است ۲۳ ساعت در روز کار کند. عملکرد آزمایشی این ربات به گونه‌ای بوده که توانسته رضایت مدیران وایت کستل را جلب کند. به همین دلیل این شرکت اخیرا اعلام کرد که ۱۰ رستوران دیگر خود را نیز به این رباتها مجهز خواهد کرد.

به نظر می‌رسد که با توجه به بی‌میلی نیروی کار انسانی برای انجام برخی امور و همچنین اوج‌گیری دوباره ویروس کرونا در جهان، بسیاری از رستوران‌ها و فست فودها، درهای خود را به روی ربات‌ها باز کنند. ربات‌هایی که این روزها دیگر هزینه‌های خرید و استفاده از آنها نیز کاهش یافته و می‌توانند جایگزین خوبی برای نیروی کار انسانی باشند.

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.