about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رایانه‌هایی که با آب‌کار می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری نیچر، محققان دانشگاه استنفورد آمریکا در حال ساخت گروه کاملاً جدیدی از رایانه‌ها هستند.

این محققان رایانه‌ای ابداع کرده‌اند که با استفاده از فیزیک منحصربه‌فرد حرکت قطرات آب‌ کار می‌کند.

هدف این محققان طراحی دسته جدیدی از رایانه‌هایی است که می‌توانند ماده فیزیکی را به‌دقت کنترل و دست‌کاری کنند.

مانو پراکاش (Mano Perkash)، استادیار مهندسی زیستی دانشگاه استنفورد، در مورد این پروژه تحقیقاتی می‌گوید: «رایانه ابداعی آنها یک رایانه هماهنگ یا به عبارتی یک ساعت رایانه‌ای است اما چیزی که آن را خاص می‌کند این است که این رایانه می‌تواند هم اطلاعات و هم ماده فیزیکی را دست‌کاری و پردازش کند و با استفاده از فیزیک حرکت قطرات آب‌کار می‌کند.»

پراکاش در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: «ما اکنون برای پردازش اطلاعات از رایانه‌های دیجیتالی استفاده می‌کنیم اما هدف ما رقابت با رایانه‌های الکترونیکی نیست بلکه هدف ما ساخت گروه کاملاً جدیدی از رایانه‌هایی است که به‌دقت می‌توانند ماده فیزیکی را کنترل و دست‌کاری کنند.»

این رایانه که با آب‌کار می‌کند از یک مادربرد در حال چرخش استفاده می‌کند که از اسلایدهای شیشه‌ای و میله‌های آهنی کوچک ساخته‌شده است.

هر بار که مادربرد می‌چرخد، میدان الکترومغناطیسی می‌چرخد و باعث می‌شود که قطرات کوچک آب به نانو ذرات مغناطیسی القاء شوند. همان‌طور که این ساعت به چرخش خود ادامه می‌دهد قطرات آب در یک‌زمان، یک گام جلو می‌روند که این روند، پایه این ساعت رایانه‌ای را تشکیل می‌دهد.

سیستم رایانه‌ای ابداعی این محققان بسیار کوچک است و مکانیسم ساعت آن‌ها بسیار ساده و به ظاهر بدون اشتباه است.

محققان اکنون در حال ساخت این مادربردها برای استفاده عموم هستند. با این امید که گروهای علمی دیگر بتوانند اپلیکیشن‌های جدیدی برای ساعت آبی آنها بسازند تا بتوانند انواع جدید از رایانه‌های فیزیکی را بسازند.

جزئیات این مطالعه در مجله «journal Nature Physics» منتشرشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.