about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رایانه‌ها؛ نسل بعدی جاعلان دستخط

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ همه‌ی افراد دارای دستخط‌های متمایز نسبت به یکدیگر هستند و می‌توان از آن به‌عنوان کد شناسایی برای صحت اعتبار یادداشت‌های هر فرد استفاده کرد. تا این لحظه تقلید دستخط برای رایانه‌ها به خصوص ردیابی نوسانات قلم زمانی که به خط بعد منتقل می‌شود، تقریباً غیرممکن بود؛ اما به‌تازگی محققان کالج دانشگاهی لندن انگلیس (University College London) موفق به ایجاد الگوریتمی شدند که می‌تواند این کار را با دقت مناسبی انجام بدهد.
محققان الگوریتمی استاندارد به نام «متن من با دستخط شما» (My Text in Your Handwriting) ایجاد کرده‌اند که می‌تواند نوشته‌های کاربر را اسکن کرده و دست خط وی را با دقت بسیار بالایی شبیه‌سازی کند. آن‌ها توضیح می‌دهند کاربر ابتدا باید 4 صفحه یادداشت بنویسد. سپس الگوریتم شروع به اسکن و تبدیل آن‌ها به خطی نازک و کوچک می‌کند. این الگوریتم با استفاده از تشخیص حروف و جایگاه آن‌ها در کلمات، محل جدا شدن آن‌ها و تغییر خط، نشانه‌گذاری و ارتباط بین آن‌ها به بازسازی دستخط اقدام می‌کند. درنهایت نمونه‌ی به دست آمده با نسخه‌های اسکن شده‌ی قبلی مقایسه می‌شود. مردم نامه‌هایی با موضوعات مختلف می‌نویسند، الگوریتم با بررسی آن‌ها بهترین نمونه برای تقلید را ایجاد می‌کند.
محققان برای انجام آزمایش از داوطلبان خواستند از بین نمونه دستخط‌های موجود، نوشته‌های ایجاد شده توسط رایانه‌ها را انتخاب کنند. داوطلبان تنها در 40 درصد انتخاب‌های خود تشخیص اشتباه داده بودند.
یکی از محققان گفت: «تا این لحظه تنها راه، ایجاد یک فونت خاص از دست خط یک نفر بود؛ اما در این روش به وضوح مشخص بود که متن ایجاد شده با دست نوشته نشده است. ما روشی را توسعه دادیم که حتی می‌توان از آن در شرایط تجاری و شخصی مختلف استفاده کرد.»
محققان معتقد هستند از فناوری ایجاد شده توسط آن‌ها می‌توان برای کمک به افرادی که توانایی حرکتی و نوشتن خود را از دست داده‌اند استفاده کرد تا بتوانند با دست خط خودشان به تولید متن بپردازند. از طرفی در متن‌های ترجمه شده می‌توان دستخط نویسنده‌ی اصلی را حفظ کرد. از این فناوری می‌توان برای ایجاد امضا و اسناد دیجیتالی نیز استفاده کرد.

 

تازه ترین ها
پیوستن
1405/06/10 - 19:49- آسیا

پیوستن آذربایجان به سازمان همکاری دیجیتال

آذربایجان در تلاش برای پیشبرد زیرساخت‌های فناوری و ادغام دیجیتال جهانی، به سازمان همکاری دیجیتال پیوست.

تفاهم‌نامه
1405/06/10 - 19:39- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری عربستان و پاکستان در زمینه امنیت سایبری

عربستان سعودی و پاکستان تفاهم‌نامه‌ای برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند

درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.