about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

راه رفتن سربازان برق تولید می‌کند

ارتش آمریکا قصد دارد کفی‌های هوشمندی برای کفش سربازان بسازد که از راه رفتن آن‌ها برق تولید می‌کند و به این ترتیب تجهیزات الکترونیکی آن‌ها شارژ می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سربازان برای حضور در میدان جنگ به دستگاه‌های الکترونیکی مختلفی نیاز دارند و محققان معتقدند آن‌ها راه ایده آلی برای شارژ این دستگاه‌ها بدون نیاز به یک پریز برق یافته‌اند.

ارتش آمریکا مشغول همکاری با شرکت Robotic Research LLC  است تا حسگری بسازد که داخل کفی کفش‌های سربازان قرار می‌گیرد و از راه رفتن آن‌ها الکتریسیته تولید می‌کند.

این فناوری نه تنها برای تأمین برق جالب است بلکه به فرماندهان ارتش اجازه می‌دهد تا محیط‌هایی که جی‌پی‌اس کار نمی‌کند، سربازان را ردیابی کنند.

شرکت Robotic Research LLC یکی از تهیه‌کنندگان برتر فناوری‌های خودکار و رباتیک است و به تازگی قراردادی ۱۶.۵ میلیون دلاری با ارتش آمریکا امضا کرده تا با استفاده از فناوری خود به نام WarLoc حسگرهایی را توسعه دهد.

حق امتیاز اختراع فناوری کفی‌های مخصوص کفش برای تولید برق در مرکز C5ISR ارتش رصد شده است.

هنگامی‌که پاشنه سرباز به کفی فشار می‌آورد، این نیرو یک مکانیسم مینیاتوری را فعال می‌کند  و در نتیجه یکژنراتور کوچک فعال می‌شود که نیروی الکتریسیته را به وجود می‌آورد.

 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.