about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سازمان فرودگاه های اسرائیل یک مرکز دفاع سایبری را در فرودگاه بن گورین تاسیس کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سازمان فرودگاه‌های اسرائیل، پس از افزایش چشمگیر تعداد حملات سایبری بر سیستم‌های فرودگاهی، یک مرکز دفاع سایبری را در فرودگاه بین‌المللی بن گوریون افتتاح کرده است.

به گزارش منابع آگاه فرودگاهی، ۳ میلیون حمله سایبری در روز، به‌وسیله این مرکز شناسایی میشوند. برخی از این حملات به پیام‌های الکترونیکی انبوهی هستند که به بسیاری از سیستمهای رایانهای دیگر در سراسر دنیا ارسال میشوند، اما ۲۵۰ مورد از آن‌ها به‌طور مستقیم، سامانه‌های فرودگاهی را هدف قرار میدهند. برای مثال می‌توان از بررسی و جابجایی چمدانها، روشنایی باند فرودگاه و دستگاه‌های ارتباطی که بخش کنترل ترافیک هوایی از آن‌ها استفاده می‌کند نام برد.

این منابع آگاه مدعی هستند حملات یادشده مهارشده و در صورت آلوده شدن یک کامپیوتر، ارتباط آن بی‌درنگ از سیستم فرودگاه قطع خواهد شد.

این مرکز در حال همکاری کامل با اداره ملی سایبری اسرائیل است و حفاظت سایبری را در سطح ملی مدیریت می کند.

منابع اسرائیلی در هفتم اوت گزارش دادند که حملات سایبری بر سیستمهای هواپیمایی مسافری در سال آینده افزایش مییابد و تهدیدی جدی برای آنها خواهد بود.
 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.