about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

راه اندازی مرکز جدید مانیتورینگ فضای فرکانسی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پروژه‌ی مانیتورینگ فضای فرکانسی منطقه‌ی غرب و شمال غرب کشور با هدف تنظیم مقررات، مدیریت و کنترل فضای فرکانسی کشور و در راستای مراقبت از مرزهای الکترونیکی راه‌اندازی شد. تاکنون مرکز مدیریت فضای فرکانسی در ۹ منطقه‌ی کشور راه‌اندازی شده بود که اخیراً با حضور محمود واعظی، استاندار قزوین و نماینده‌ی ولی‌فقیه در این استان، مرکز مدیریت فضای فرکانسی کشور در منطقه‌ی شمال غرب نیز به بهره‌برداری رسید. از آنجائی که طیف فرکانس از جمله منابع کمیاب کشور تلقی می‌شود، ایجاد امنیت و نظارت بر این فضا بر عهده‌ی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد.

در این پروژه علاوه بر مانیتورینگ فضای فرکانسی کشور، پایش و مانیتورینگ خدمات فناوری اطلاعات در شمال غرب نیز مدنظر قرار گرفته است که در این راستا سالن مانیتورینگ رادیویی و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان قزوین برای چهار منطقه‌ی مرکز، جنوب غرب، غرب و شمال غربی افتتاح شد که استان‌هایی مانند قزوین، شهرکرد، مرکزی، خرم‌آباد و همدان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

با اجرای این پروژه، بازرسی و نظارت بر فضای فرکانسی کشور در بخش رادیویی و زمینی، رسیدگی به تخلفات و شکایات و نظارت بر رعایت حقوق مصرف‌کنندگان در این منطقه از کشور انجام می‌شود. به‌علاوه، جلوگیری از تداخل فرکانسی و اجرای مرزبانی الکترونیکی از دیگر اهداف راه‌اندازی این پروژه عنوان شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها

احضار رئیس سیاست‌گذاری واتس‌اپ به وزارت ارتباطات اندونزی

وزارت ارتباطات و امور دیجیتال اندونزی به دلیل غیرفعال‌شدن حساب‌های واتس‌اپ، رئیس سیاست‌گذاری واتس‌اپ در آسیا و اقیانوسیه را احضار کرد.

آموزش
1405/06/06 - 17:29- هوش مصنوعي

آموزش حقوقی عمومی توسط هوش مصنوعی در چین

چین قصد دارد از هوش مصنوعی برای گسترش آموزش حقوقی عمومی تحت یک برنامه ملی استفاده کند.

شرکت‌های
1405/06/06 - 17:04- هوش مصنوعي

شرکت‌های اوپن‌اِی‌آی و انتروپیک خواستار اقدام در زمینه دفاع سایبری شدند

شرکت‌های هوش مصنوعی اوپن‌اِی‌آی و انتروپیک با بهبود مدل‌های هوش مصنوعی، خواستار اقدام در زمینه دفاع سایبری شدند.