about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شبکه اجتماعی توئیتر دست به اقدامی جدید برای ایجاد مرکز انتخاباتی در پیام رسان خود زده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توییتر از آن جایی کم تر از دو ماه به انتخابات باقی مانده و مهلت ثبت نام در اخذ آرای پستی رو به اتمام است، در حال معرفی یک مرکز انتخاباتی می باشد.
این مرکز انتخاباتی امکان رای دهی آنی را برای کاربران فراهم می کند و آخرین و مهم ترین اخبار های انتخاباتی را پوشش می دهد.
این مرکز برای کاربران ایالات متحده در بالای صفحه جستجو قرار دارد. این مرکز طراحی شده در شبکه اجتماعی توئیتر، آخرین اخبار مهم انتخاباتی و محلی را به زبان های انگلیسی و اسپانیایی منشر می کند و مناظره های زنده کاندیدا های ریاست جمهوری و دیگر رویداد های مهم مربوطه را به صورت زنده برای کاربران پخش می کند. 
این شرکت گفت:


« توییتر قصد دارد تا این امکان را به هر فرد واجد شرایط بدهد تا در انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا شرکت کند.ما در حال حاضر بر روی آن متمرکز هستیم تا به مردم کمک کنیم تا بتوانند در رای گیری ثبت نام کنند، با پروسه اخذ رای در دوران کرونا آشنا شوند و اطلاعات کافی در مورد فرد مدنظر خود را به دست بیاورند.»


این مرکز همچنین این آموزش را به رای دهندگان می دهد تا از اطلاعات منابع تایید نشده و همچنین دو حزبیان استفاده نکنند. این آموزش تا زمان انتخابات ادامه دارد و همراه با اطلاعات و موضوعاتی مانند نحوه رای دهی غیر حضوری و راهنمای انتخاباتی در دوران کرونا به کار خود ادامه می دهد.
توئیتر نیز مانند دیگر شبکه های اجتماعی در تلاش است تا سرعت جریان انتشار اخبار نادرست و جعلی انتخاباتی را کنترل، و از انتشار آن ها جلوگیری کند.


این شرکت سال گذشته تبلیغات انتخباتی را در پلتفرم خود ممنوع کرد. توئیتر همچنین از انتشار اخبار نادرست انتخاباتی، سیاسی و پزشکی دونالد ترامپ و امثال این ها جلوگیری کرد.
فیسبوک نیز هفته گذشته مثل همیشه ادعا کرد که از انتشار این نوع اخبار جلوگیری خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.