about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل به تازگی سایتی را راه اندازی کرده است تا بتواند از نشت های اطلاعاتی کاربران در اپلیکیشن های تحت وب جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گوگل، سایتی را راه اندازی کرده است که می تواند نشت های اطلاعاتی ناشی از آسیب پذیری Cross-Site را ردیابی کند. گوگل به کاربران هشدار می دهد که این نوع نقص ها و آسیب پذیری ها میتواند این امکان را به برخی سایت ها بدهد تا اطلاعات مربوط به کاربران در دیگر اپلیکیشن های تحت وب را سرقت کنند.


این وبگاه جدید شامل اطلاعاتی در مورد سیاست های بکار گرفته شده در این نوع نشت های اطلاعاتی، حمله های رایج و مکانیزسم های دفاعی مقابله کننده با این نوع حملات می باشد.


این نوع آسیب پذیری ها و حملات سایبری ناشی از آن، به دلیل پیچیدگی و تنوع، به چالشی بزرگ برای مهندسین حوزه امنیت و طراحان مرورگر های وب تبدیل شده است و این مهندسان کار سختی را برای مقابله با آنها در پیش دارند.


نشت اطلاعاتی ناشی از آسیب پذیری XS یا همان Cross-site دسته ای از آسیب پذیری ها هستند که منشاء آنها، کانال های جانبی  ساخته شده در پلتفرم های تحت وب می باشند.


این نوع آسیب پذیری ها معمولا جدی نیستند اما می توانند زمینه حملات جدی تری را مهیا کنند.
گوگل از سال 2010 در حال همکاری با محققین امنیتی است تا بتواند بر روی آسیب پذیری XSS( تزریق اسکریپت از طریق وبگاه) مطالعه و تحقیق کند.
گوگل، مشخصه ای به نام XSS Auditor را در کروم به وجود آورده بود که می توانست کد های منبع وبسایت ها را به منظور یافتن نشانه ای از حملات XSS به مرورگر کاربران، اسکن کند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.