about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از راه اندازی شهر هوشمند مسکونی برای اسکان فناوران و نخبگان شاغل در پارک فناوری پردیس خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , روح الله دهقانی فیروز آبادی در اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس با اشاره به عملکرد پارک فناوری پردیس گفت: درپارک پردیس ۸ هزار متخصص در ۴٧٠ هکتار وسعت مشغول به فعالیت هستند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به اینکه این پارک در سال گذشته رشد فروش ۴۲ میلیارد تومانی را ثبت کرد، گفت: به گفته کسانی که پارک های فناوری سایر کشورها را دیده اند، پارک فناوری پردیس از نظر توان و نیروی انسانی در سطح جهانی قرار دارد.

دهقانی ابراز امیدواری کرد که این پارک با تکمیل زنجیره ارزش و اتصال به بازارهای بزرگ و جریان های مالی خوب، به شهر نوآور تبدیل شود. امیدوارم در کنار این پارک شهر هوشمند مسکونی شکل بگیرد تا فناوران و افراد شاغل در این مجموعه در شرایط بهتری قرار بگیرند.

وی با اشاره به گردش مالی یک میلیاردی پارک در سال گذشته گفت: این پارک رونمایی از محصول را سالانه در برنامه خود دارد و این محصولات رونمایی شده در سال جاری شامل ١٢ محصول در حوزه های سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی و تجهیزات مخابراتی است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ضمن اشاره به اینکه با حمایت های صورت گرفته پارک فناوری پردیس به زودی به عنوان پارک برتر جهانی مطرح جهانی می تواند تاثیر گذار باشد، گفت: معاونت علمی در نظر دارد در راستای توسعه خطوط صادرات محصولات پارک و کمک به فضای رفاهی و امکانات رفاهی و اسکان نخبگان مستقر اقدام کند و اسکان در مجاورت پارک پردیس در شهر هوشمند پردیس خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
عملیات
1405/06/08 - 19:36- آسیا

عملیات وام‌دهی دیجیتال توسط بانک فدرال هند

بانک فدرال هند یک سیستم جدید باهدف ساده‌سازی عملیات وام‌دهی دیجیتال اجرا کرده است.

تأسیس
1405/06/08 - 18:34- اروپا

تأسیس مرکز مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در بریتانیا

کشورهای عضو گروه پنج چشم، مرکز جدیدی برای مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در بریتانیا تأسیس خواهند کرد.

مردم
1405/06/08 - 17:45- اروپا

مردم بریتانیا حق دارند مکالمات خصوصی آنلاین داشته باشند!

طی یک نظرسنجی سراسری، عموم مردم بریتانیا معتقدند که حق دارند مکالمات خصوصی آنلاین داشته باشند.