about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

وزارت ارتباطات روسیه یک مرکز امنیت سایبری راه‌اندازی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه یک مرکز امنیت سایبری راه‌اندازی کرد که وظیفه آن محافظت از سیستم‌های اطلاعاتی دولتی در برابر حملات هکری است. وجه تمایز آن با سایر مراکز، قابلیت‌های گسترده ازجمله حفاظت و انتساب، جستجوی آغازگر حملات و شناسایی ارتباط آن‌ها با گروه‌های هکری است. 

در گزارشی که وزارت دیجیتال روسیه در همایش ملی امنیت اطلاعات «اینفوفروم» ارائه داده گفته‌شده است یکی از اهداف اصلی این مرکز امنیتی هماهنگی مقابله با حملات رایانه‌ای و همچنین انتساب آن‌ها یعنی جستجوی افرادی که پشت چنین حملاتی قرار دارند، می‌باشد.

در مرکز مورد اشاره، حمله سایبری به ساختارهای وابسته به وزارت ارتباطات ازجمله مرکز اصلی ارتباطات ویژه، سازمان تجاری «ارتباطات فضایی» و سیستم‌های اطلاعاتی دولتی موردتحقیق و بررسی قرار خواهند گرفت. 

منظور از انتساب حمله شناسایی هویت گروه یا تعلق داشتن آن به یک کشور خاص از طریق آثار دیجیتال همچون خصوصیات زبان‌شناسی در کدهای بدافزار است. اغلب چنین تحقیقات دقیقی علیه گروه‌های هکری سازمان‌یافته انجام می‌شود.

برطبق گزارش وزارت ارتباطات روسیه، انتساب حملات رایانه‌ای، شناسایی گروه‌های مجرم سایبری، ابزارها و متدهای اجرای حملات هدفمند آن‌ها را در برمی‌گیرد. متدها و فرآیندهای انتساب حملات رایانه‌ای نیز اطلاعات محرمانه به حساب می‌آیند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.