about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شبکه آزمایشی 5G برای نخستین بار در دانشگاه دولتی مخابرات و انفورماتیک سیبری راه‌اندازی شد. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شبکه آزمایشی فایوجی (5G) برای نخستین بار در دانشگاه دولتی مخابرات و انفورماتیک نووسیبیرسک سیبری (SibGUTI) در اولین سایبرپالیگون سیبری که در می 2021 برای ارتقاء امنیت ملی سایبری افتتاح شد، راه‌اندازی شد. شبکه آزمایشی اختصاصی به کارکنان دانشگاه امکان می‌دهد تا تحقیقات و توسعه الگوریتم‌های ارتباط تلفن همراه را در سطح جدید و باکیفیت انجام دهند.

محققان گروه آموزشی سیستم‌های مخابراتی و ابزارهای محاسباتی دانشگاه موفق شدند گوشی سامسونگ اس 21 پلاس (Samsung S21+) را در شبکه نسل پنجم امواج رادیویی جدید (5G New Radio) که در آزمایشگاه تحقیقات سیستم‌های تلفن همراه نسل‌های جدید سایبرپالیگون دانشگاه ساخته‌شده، ثبت کنند. 

در حال حاضر، سرعت انتقال اطلاعات به 50 مگابیت در ثانیه می‌رسد. شبکه تلفن همراه فایوجی دانشگاه از یک سیستم فرعی رادیویی و یک هسته بسته تشکیل‌شده است. نرم‌افزار شبکه راه‌اندازی شده یک نرم‌افزار متن‌باز است که توسط تیم آزمایشگاه علمی پژوهشی ارتقاءیافته است. این یک تفاوت اساسی بین شبکه آزمایشی نسل پنجم امواج رادیویی جدید در دانشگاه با شبکه‌های دیگر است که بر پایه محصولات فروشندگان خارجی در فدراسیون روسیه راه‌اندازی شده‌اند و دسترسی‌ به کدهای آن‌ها امکان پذیر نیست.

ظهور شبکه آزمایشی اختصاصی فایوجی به کارکنان دانشگاه امکان می‌دهد تا تحقیقات و توسعه الگوریتم‌های ارتباط تلفن همراه را در سطح جدیدی انجام دهند. دانشجویانی که در گرایش «نرم‌افزار سیستم‌های تلفن همراه» دانشگاه تحصیل می‌کنند، قادر خواهند بود به توسعه چنین نرم‌افزاری پرداخته و آن را در کد شبکه موجود ادغام کنند.  

نخستین پالیگون سایبری سیبری برای ارتقای امنیت ملی سایبری در 17 می 2021 برای دانش آموزان، دانشجویان و متخصصان جوان در دانشگاه دولتی مخابرات و انفورماتیک سیبری آغاز به کار کرده است. 

قرار بود در ابتدا پالیگون سایبری در دانشگاه دولتی ارتباطات و انفورماتیک سیبری در نووسیبیرسک و پس‌ازآن در سن‌پترزبورگ و سایر شهرها نیز راه‌اندازی گردد. 

طرح راه‌اندازی پالیگون سایبری اواخر سال 2019 جهت ارتقا آمادگی دولت و سازمان‌های اقتصادی مهم کشور برای دفع حملات رایانه‌ای و تقویت امنیت ملی در فضای سایبری راه‌اندازی شده است.

سایبرپالیگون‌ها، نسخه‌های دیجیتال زیرساخت‌های استاندارد فناوری اطلاعات سازمان‌های مهم هستند. این نسخه‌های دیجیتال، بدون ریسک خسارت واقعی امکان می‌دهند حملات رایانه‌ای را که مختص بخش خاصی از اقتصاد هستند، شبیه‌سازی کرده و اقداماتی را برای شناسایی و جلوگیری از آن انجام داد.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.