about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی فرماندهی سایبری جدید در آلمان

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یک فرماندهی سایبری جدید در نیروهای مسلح آلمان تشکیل شده است که جایگاهی معادل ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی دارد. وظیفه این فرماندهی، حفاظت از سامانه‌های فناوری اطلاعات و سامانه‌های تسلیحاتی در برابر حملات سایبری اعلام شده است.

 


نگرانی برنامه ریزان نظامی این است که جنگ‌های آینده با حملات سایبری به زیرساخت‌ها و شبکه‌های حیاتی، جاسوسی و خرابکاری گسترده آنلاین شروع خواهد شد. فرماندهی جدید سایبری و فضای اطلاعاتی ارتش آلمان که مقر آن در پایتخت سابق آلمان، بن قرار دارد، کار خود را با 260 کارشناس فناوری اطلاعات آغاز می‌کند و قرار است تا ماه جولای 2017 تعداد کارکنان نظامی و غیرنظامی آن به 13500 نفر برسد.

 


ژنرال لودویگ لاینهوس (Ludwig Leinhos) که فرماندهی این مرکز سایبری را بر عهده دارد، اعلام کرده است که آلمان نخستین عضو ناتوست که اینچنین مرکز دیجیتالی راه‌اندازی کرده است. لاینهوس ماموریت اصلی این مرکز را حفاظت از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و سامانه‌های تسلیحاتی رایانه‌ای و همچنین نظارت بر تهدیدات آنلاین بیان کرده است. وی با بیان این که «برای دفاع از خود، باید از گزینه‌های حمله نیز آگاهی داشته باشیم. بین توسعه گزینه‌های تهاجمی و قابلیت‌های دفاعی ما مسابقه‌ای دائمی در جریان است.» بر توسعه قابلیت‌های تهاجمی در این مرکز تاکید کرد. البته مانند هر نوع ماموریت نظامی دیگر، هر گونه حمله سایبری همه‌جانبه در خارج از آلمان باید به تایید مجلس آلمان برسد. در عین حال، تامین امنیت سامانه‌های فناوری اطلاعات ملی و دولتی همچنان بر عهده وزارت کشور است و این وزارتخانه بر سازمان امنیت داخلی که به امور ضدجاسوسی می‌پردازد، نظارت می‌کند.

 


پس از هک شدن مجلس آلمان و ظن نهادهای امنیتی به دست داشتن روسیه در این حمله، دولت آلمان نسبت به موضوع امنیت سایبری حساس شده است. وزیر دفاع آلمان، اورسولا فون‌در لاین اظهار داشته است که در نه هفته نخست سال جاری، سامانه‌های فناوری اطلاعات ارتش آلمان بیش از 280.000 بار هدف حمله قرار گرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
خرید
1405/07/14 - 13:22- هوش مصنوعي

خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن توسط گوگل

گوگل در آستانه انعقاد قراردادی برای خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن انرژی است.

شکایت
1405/07/14 - 12:42- آمریکا

شکایت گروهی از مک‌دونالد مبنی بر تعیین قیمت منو با استفاده از هوش مصنوعی

مک‌دونالد با یک شکایت گروهی مبنی بر تبانی در تعیین قیمت منو با استفاده از هوش مصنوعی مواجه شد.

بررسی قابلیت اینستاگرام اینستنتس توسط نهاد ناظر بر ارتباطات بریتانیا

نهاد ناظر بر ارتباطات بریتانیا، شرکت متا را به دلیل خطرات احتمالی قابلیت اینستاگرام اینستنتس مورد بررسی قرار می‌دهد.