about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نامیبیا شورای امنیت سایبری را برای مبارزه با کلاهبرداری سایبری راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نامیبیا شورای امنیت سایبری را راه‌اندازی کرد که به عنوان یک پلتفرم مؤثر عمل می‌کند که از طریق آن بخش‌های مالی بانکی و غیربانکی می‌توانند بحث را تسهیل و رویکردهای عملیاتی را برای شرکت کنندگان با هدف مبارزه با کلاهبرداری سایبری تدوین کنند.

لئونی دان (Leonie Dunn)، معاون دوم بانک نامیبیا، در مراسم راه‌اندازی در ویندهوک، پایتخت نامیبیا، گفت که این شورا کمک خواهد کرد که مجموعه وسیعی از مسائل مربوط به امنیت سایبری در صنعت اولویت لازم را دریافت کند که شایسته آن است.

دان عنوان کرد که هدف این شورا، ایجاد یک رویکرد مشترک، بهبود سطوح بلوغ امنیت سایبری در سازمان‌های عضو و بخش مالی از طریق امکان دادن به رهبران در امنیت اطلاعات برای به اشتراک گذاشتن دانش خود داخل و بین شرکت‌ها است. این شورا کارایی در مدیریت ریسک سایبری را بهبود می‌بخشد، زیرا مؤسسات می‌توانند یکدیگر را تحت تأثیر قرار دهند.

وی افزود :

«این کار با همکاری یکدیگر به منظور ارائه یک راهبرد سایبری برای بخش مالی نامیبیا و همچنین اشتراک بهترین شیوه‌ها در مدیریت ریسک سایبری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات در مورد تهدیدات، آسیب‌پذیری‌ها و حوادث امنیت سایبری انجام می‌شود. جهان روز به روز بیشتر متصل می‌شود. افزایش اتصال همچنین منجر به قرار گرفتن در معرض آسیب‌پذیری بیشتر می‌شود. نشت اطلاعات، نقض امنیت، هک، سرقت داده‌ها و سایر حملات سایبری بیشتر و بیشتر رایج می‌شوند.»

معاون دوم بانک نامیبیا خاطرنشان کرد که دولت در مرحله نهایی کردن قوانین مربوط به جرایم سایبری، شامل پیش‌نویس لایحه جرایم سایبری و حفاظت از داده‌ها است.

به گفته دان، با همکاری می‌توان از سیاست‌های عمومی صحیح در نامیبیا و جاهای دیگر که برای ارتقای امنیت سایبری طراحی شده‌اند، حمایت قاطع کرد. او اظهار داشت :

«به عنوان یک شورا، ما می‌توانیم اطلاعات را به اشتراک بگذاریم و آگاهی را در مورد تهدیدات سایبری، آسیب‌پذیری‌ها و حوادث بین سازمان‌های عضو افزایش دهیم و توصیه‌ها و راهنمایی‌های راهبردی برای رسیدگی به این تهدیدها را ارائه کنیم.»

این شورا متشکل از متخصصان سایبری و امنیت اطلاعات از نهادهای نظارتی بخش مالی، سایر رگولاتورها، زیرساخت‌های بازار مالی حیاتی، انجمن‌های بخش مالی، بانک‌های تجاری و سایر مؤسسات مالی غیربانکی است.

طبق گزارش منتشر شده به‌وسیله شرکت امنیت سایبری چک پوینت (Check Point) در سال جاری، کسب‌وکارهای نامیبیا در سال 2021 هر هفته به طور متوسط ​​1382 مورد حمله سایبری را متحمل می‌شوند که در مقایسه با رقم جهانی 930 حمله سایبری در مدت مشابه، نشان می‌دهد که کسب‌وکارهای نامیبیا 49 درصد بیشتر با تهدیدات سایبری سروکار دارند.

در عین حال، نامیبیا در حال کار روی یک راهبرد امنیت سایبری ملی برای محافظت از بانک‌ها در برابر حملات بدافزار است.

منبع:

تازه ترین ها
شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.