راهاندازی دفتر جدید سایبری در وزارت امور خارجه آمریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان به نقل از واشنگتنپست؛ وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه 4 آوریل اعلام کرد دفتر سیاستگذاری فضای سایبری و دیجیتالی این وزارتخانه که مدتها مورد انتظار بود را راهاندازی کرد.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که ایجاد این اداره، بخشی از نوسازی باهدف آمادگی برای مسائل نوظهور فناوری در دیپلماسی است.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که این اداره به چالشهای امنیت ملی، فرصتهای اقتصادی و پیامدهای فضای سایبری برای ارزشهای آمریکا، فناوریهای دیجیتال و سیاستهای دیجیتالی رسیدگی خواهد کرد.
یک مقام سخنگو در وزارت امور خارجه آمریکا گفت:
این دفتر بیش از 60 کارمند دارد که اکثراً از دفاتر هماهنگی سایبری و ارتباطات بینالمللی این وزارتخانه میآیند و وزارت امور خارجه در نظر دارد امسال 30 جایگاه شغلی جدید به آن اضافه کند.
این اداره شامل سه واحد امنیت فضای سایبری بینالمللی، سیاست بینالمللی اطلاعات و ارتباطات و آزادی دیجیتال خواهد بود و درنهایت توسط یک رئیسکل مورد تائید سنا رهبری خواهد شد.
جنیفر باچوس (Jennifer Bachus) دیپلمات آمریکایی که اخیراً یکی از مقامات ارشد سفارت ایالاتمتحده در جمهوری چک بوده تا زمانی که رئیس این اداره سایبری تائید شود، آن را رهبری خواهد کرد. به گفته این وزارتخانه، میشل مارکوف (Michele Markoff)، یک دیپلمات قدیمی دیگر، گروه امنیت فضای سایبری را رهبری خواهد کرد و استفان اندرسون (Stephen Anderson) سرپرستی گروه سیاست ارتباطات و اطلاعات دفتر را بر عهده خواهد داشت.
این دفتر در گفتگوهای بینالمللی آزمایشی در مورد قوانین در فضای سایبری، دیپلماسی در مورد تجهیزات مخابراتی 5G ساختهشده توسط غول فناوری چینی هوآوی، صحبت در مورد گسترش باج افزار و مسائل مربوط به حاکمیت اینترنت ایفای نقش خواهد کرد.
دولت اوباما برای اولین بار در سال 2011 یک دفتر هماهنگی سایبری راهاندازی کرد. این دفتر در دولت ترامپ بازسازی شد تا اینکه یک دفتر امنیت سایبری در روزهای پایانی ریاست جمهوری دونالد ترامپ تصویب شد. دولت بایدن 37 میلیون دلار بودجه برای این دفتر درخواست کرده است.
رسانههای آمریکایی پیشتر در آبان ماه 1400 از راهاندازی این دفتر خبر داده بودند.