about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نوکیا یک آزمایشگاه تست امنیت 5G مختص امنیت سایبری در ایالات متحده افتتاح کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نوکیا (Nokia)، ارائه‌دهنده تجهیزات مخابراتی فنلاندی، آزمایشگاه تست و تحقیقات امنیتی پیشرفته خود را در دالاس تگزاس راه‌اندازی و آن را اولین آزمایشگاه 5G نهایی توصیف کرد که بر امنیت سایبری متمرکز است.

نوکیا اعلام کرد این آزمایشگاه فراتر از بررسی عناصر شبکه است و بر زمینه بزرگ‌تر استفاده از شبکه و سناریوهای سوءاستفاده تمرکز خواهد کرد.

ارائه‌دهنده فنلاندی معتقد است که 5G همچنان ماهیت و مقیاس شبکه‌های اطلاعاتی و همچنین مقیاس تهدیدات امنیتی را در حال تکامل می‌بیند؛ با این حال، این مقیاس، آسیب‌پذیری‌هایی را به همراه دارد و نوکیا هشدار داد که اکنون راه‌های بیشتری برای حمله به روی هکرها، عوامل دولتی و جاسوسی شرکت‌ها به‌دلیل نقاط پایانی متقابل، استفاده گسترده از نرم‌افزار منبع باز و 5G باز است.

از آنجایی که آزمایشگاه مرکزی صرفاً به تحقیقات امنیتی اختصاص یافته، آزمایشگاه تست و تحقیقات امنیتی پیشرفته (ASTaR) از ابزارها و تکنیک‌هایی برای ارزیابی انعطاف‌پذیری امنیتی شبکه‌های 5G و همچنین نرم‌افزار، سخت‌افزار و برنامه‌های مرتبط با آن‌ها استفاده می‌کند و آنها را توسعه خواهد داد.

آزمایشگاه تست و تحقیقات امنیتی پیشرفته نتایج را برای مقابله با تهدیدات امنیتی در حال ظهور ارزیابی خواهد کرد. محققان آزمایشگاه با جامعه امنیت سایبری برای شناسایی ناقل‌های تهدید و آسیب‌پذیری‌های احتمالی تعامل خواهند داشت.

5G خدمات جدید بی‌شماری را برای مصرف‌کنندگان، دولت و کسب‌وکارها فعال می‌کند و صنعت باید برای اطمینان از ایمن بودن اکوسیستم‌های 5G بسیار هوشیار باشد. به گفته کارشناسان، نوکیا برای نشان دادن رهبری و تعهد خود به امنیت، نوکیا اولین شرکتی خواهد بود که آزمایشگاهی را با مأموریت منحصر به فرد شناسایی و جلوگیری از حملات امنیت سایبری در ایالات متحده افتتاح می‌کند. نیشانت باترا (Nishant Batra)، مدیر ارشد راهبرد و فناوری نوکیا اظهار داشت که آزمایشگاه آزمایشگاه تست و تحقیقات امنیتی پیشرفته یک مرکز آزمایش ایده‌آل برای ارزیابی امنیت در زمینه بزرگ‌تر استفاده از شبکه و سناریوهای سوءاستفاده خواهد بود.

نوکیا اعلام کرد که این آزمایشگاه دانش امنیت سایبری را با مشتریان سازمانی و دولتی خود به اشتراک خواهد گذاشت.

ارائه‌دهنده تجهیزات مخابراتی فنلاندی با مشتریان همکاری خواهد کرد تا سناریوهای حمله علیه شبکه‌ها را در نظر بگیرند و چگونگی انجام اقدامات امنیتی در برابر تهاجمات امنیتی واقعی را ببینند.

آزمایشگاه ASTaR به‌وسیله متخصصان امنیت سایبری مستقر در ایالات متحده کار می‌کند و در پردیس دالاس (Dallas) نوکیا قرار دارد. به گفته محققان، ASTaR از قابلیت‌های تحقیقات امنیتی «Nokia Bell Labs» استفاده خواهد کرد.

دفتر دالاس نوکیا همچنین دارای مرکز تجربه اجرایی، مرکز نوآوری انرژی، مرکز همکاری و تست «O-RAN» و مرکز همکاری ابری و آزمایشگاه خدمات نوکیا است.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.