راهاندازی اولین آزمایشگاه تحقیق و توسعه 6G در جنوب شرقی آسیا
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ برای تقویت ارتباطات و قابلیتها و استعدادهای آینده سنگاپور، سازمان توسعه رسانه اینفوکام (IMDA) با دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور (SUTD)، یکی از برترین دانشگاههای تحقیقات علمی جهان در ارتباطات راه دور، همکاری کرده است.
در انتظار آینده 6G سنگاپور، ژوزفین تئو (Josephine Te)، وزیر ارتباطات و اطلاعات، آزمایشگاه اتصال ارتباطات آینده (FCC) دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور، اولین آزمایشگاه فیزیکی 6G منطقه، را راهاندازی و همچنین تلاش کرد تا مرکز تحقیق و توسعه 6G و مرکز هوش مصنوعی دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور را گرد هم آورد.
چونگ تو چونگ (Chong Tow Chong)، رئیس دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور گفت :
«دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور از شریک سازمان توسعه رسانه اینفوکام برای پیشرفت مؤسسات تحقیقاتی و آموزشی صنعت برای توسعه استعدادها در اکوسیستم ارتباطات بیسیم سنگاپور خوشحال است. ما مشتاقانه منتظر تسریع ترجمه تحقیقاتی فناوری های ارتباطی آینده هستیم.»
آزمایشگاه اتصال ارتباطات آینده به دنبال دستیابی به پیشرفتهایی در زمینه تحقیقات 6G و پشتیبانی از فناوریهای در حال توسعه مانند ارتباطات هولوگرافیک و قابلیتهای سنجش پیشرفته برای فعال کردن نسل بعدی خودروهای خودران و پهپادها است.
به گفته لئو چئون هونگ (Lew Chuen Hong)، مدیر اجرایی سازمان توسعه رسانه اینفوکام، بدون سرمایهگذاری مداوم و تمرکز بر مرزهای بعدی، پیشرفتها قابل تصور نخواهد بود. آنها از همکاری با دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور برای ایجاد اولین آزمایشگاه 6G آسیای جنوب شرقی بسیار هیجانزده هستند.
این آغاز تلاش آنها برای سرمایهگذاری روی فناوری ارتباطات آینده و تبدیل شدن به یک قطب جهانی برتری است.
آزمایشگاه اتصال ارتباطات آینده بخشی از برنامه تحقیق و توسعه ارتباطات آینده سنگاپور 70 میلیون دلاری است و در محوطه دانشگاه (FCP) قرار دارد. بنیاد ملی تحقیقات سنگاپور بودجه این برنامه را به عنوان بخشی از ابتکارات تحقیق، نوآوری و سازمانی (RIE) خود تأمین و دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور به عنوان مؤسسه میزبان خدمت میکند.
FCP تلاشهای تحقیقاتی متنوعی را در سراسر اکوسیستم RIE با مؤسسات تحقیقاتی (RIs)، مؤسسههای آموزش عالی (IHLs) و سایر تلاشهای RIE هماهنگ خواهد کرد.
آزمایشگاه به پروژه مشارکت نسل سوم (3GPP1) و استانداردهای Open RAN پایبند است تا ارزیابی مستقیم خروجیهای تحقیقاتی را تسهیل کند. اجزای شبکه قابل تعویض به صورت جداگانه امکان مطالعه سفارشی را فراهم میکند.
دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور، به عنوان دانشگاه میزبان، همکاریها را در سراسر اکوسیستم سنگاپور، از جمله «A*STAR»، دانشگاه فناوری نانیانگ، سنگاپور (NTU)، دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) و مؤسسه فناوری سنگاپور (SIT) رهبری خواهد کرد.
دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور در حال حاضر 20 پروژه کمک هزینه FCP را برای تحقیق و ترجمه اعطا کرده است. پروژههای تحقیقاتی بر محاسبات پیشرفته چنددسترسی، هماهنگسازی شبکه، شبکههای غیرزمینی و امنیت متمرکز هستند، در حالیکه پروژههای ترجمه بر روی موارد استفاده متمرکز هستند و تمرکز موضوعی بر قابلیتهای تحرک جدید برای کاربردهای هوایی، زمینی و دریایی دارند.
FCP همچنین 14 بورسیه تحصیلی در سطح کارشناسی ارشد را برای دانشجویان محلی فراهم کرده تا به دنبال تحقیق و ترجمه در فناوری های ارتباطی آینده باشند تا خط لوله استعدادهای سنگاپور را تقویت کنند.
سنگاپور قبلاً قراردادهای 6G را با مؤسسات برتر 6G در سراسر جهان از جمله 6G فنلاند و مؤسسه علوم ارتباطات و اطلاعات کره منعقد کرده است. دانشگاه طراحی و فناوری سنگاپور همچنین با شرکتهای محلی و چند ملیتی به عنوان بخشی از برنامه FCP همکاری میکند.
علاوه بر این، شبکههای ارتباطی 5G قرار است ستون فقرات تحول دیجیتال باشند و این امکان را برای همه صنایع فراهم میکنند که تغییرات فناوری عظیمی ایجاد کنند.
پیشبینی میشود 5G پهنای باند موبایل پیشرفته و اینترنت اشیا (IoT) را ارائه دهد که اینترنت همه چیز را در همه جا به ارمغان میآورد. در حالیکه 5G در حال پیادهسازی است، مهم است که شکافهای 5G را در نظر بگیریم و برای پر کردن آنها، توسعه فناوریهای 6G را آغاز کنیم.
به گفته کارشناسان، این شروع خوبی برای بررسی برخی خواستههای برآورده نشده از 5G و در نظر گرفتن نیازهای محرک برای فناوری 6G است.