about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رژیم صهیونیستی اعلام کرد که انجمن ملی نوآوری را با هدف ارتقای بخش امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ترند ( Trend ) به نقل از شینهوا ( Xinhua ) اعلام کرد که رژیم غذایی یک جامعه ملی نوآوری را برای ارتقای امنیت فناوری سایبری راه‌اندازی کرد.

گزارش بیانیه منتشر شده، این انجمن که « Cyber7 » نام دارد، به‌وسیله وزارت اقتصاد و صنعت، اداره سایبری ملی و سازمان نوآوری اسرائیل راه‌اندازی شده است.

به گفته، انجمن جدید به‌وسیله سازمان غیرانتفاعی « Tech7 »، انجمن فناوری و استارت‌آپ شهر بئرشبع ( Beer Sheva ) و صحرای نگِب ( Negev )، در جنوب سرزمین‌های اشغالی، اداره خواهد شد.

در بیانیه آمده است که هدف جامعه Cyber7 ، اتصال اجزای اکوسیستم امنیت سایبری اسرائیل، ترویج نوآوری، استارت آپ ها و راه حل ها در حوزه امنیت سایبری و راهاندازی سمینارها، هکاتون ها و جلسات حرفه ای است.

این بیانیه همچنین می‌گوید که انجمن جدید به عنوان عرصه‌های برای همکاری بین بخش عمومی، سیستم دفاعی، دانشگاه، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های تثبیت شده اسرائیل و سراسر جهان عمل خواهند کرد.

استراتژی‌هایی که انجمن Cyber7 به اجرای نوآوری امنیت سایبری در ارگا دولتی و سیستم دفاعی رژیم‌های آزمایشی کمک می‌کند و برنامه‌هایی را راه‌اندازی خواهد کرد که شرکت‌های امنیت سایبری را به سازمان‌های اقتصاد اسرائیل مرتبط می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.