راهاندازی ارتش سایبری مخفی پاکستان علیه هند و آمریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که ترکیه به طور مخفیانه به پاکستان کمک کرده تا ارتش سایبری علیه هند راهاندازی کند. به گزارش نوردیک مانیتور (Nordic Monitor)، این معامله تحت یک توافق 2جانبه با هدف حمله به ایالات متحده و هند انجام شد. در این گزارش آمده است که این عملیات همچنین برای تأثیرگذاری بر نظرات مسلمانان در جنوب شرقی آسیا انجام شده است.
براساس گزارش فوق به نقل از خبرگزاری آنی (ANI)، عمران خان (Imran Khan)، نخست وزیر سابق پاکستان که وزیر کشور دولت نیز بود، با این طرح موافقت کرد. قرارداد ایجاد ارتش سایبری برای مقابله با هند در جریان دیدار عمران خان با سلیمان سویلو (Suleyman Soylu)، وزیر کشور ترکیه، در سال 2018 تنظیم شد.
نوردیک مانیتور اظهار داشت که این موضوع در بالاترین سطوح بین دولتهای پاکستان و ترکیه مورد بحث قرار گرفت و از بسیاری از کارکنان وزارت کشور اسلامآباد مخفی نگاه داشته شد. این نشریه تصریح کرد :
«سویلو برخلاف پیشینیان خود در اداره ارتشهای ترولها و رباتها در فضای سایبری به نمایندگی از رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه شهرت پیدا کرده و حتی قبل از اینکه در سپتامبر 2016 وزیر کشور شود، روی عملیاتهای مخفی مشابهی کار کرده است.»
ارتش ترول 6000 نفری کنترل کننده وزارت ترکیه
به گفته کارشناسان، سویلو به طور مخفیانه یک تیم توییتری برای توهین و هدف قرار دادن شخصیتهای برجسته اجتماعی و سیاسی، که با حزب حاکم اردوغان همسو نیستند، راهاندازی کرد. طبق سوابق پارلمانی، او در یک نقطه یک ارتش ترول 6000 نفری را کنترل میکرد. تیمهای واحد سایبری تحت فرمان او ایمیلهای مخالفان و حسابهای شبکههای اجتماعی را هک و پس از دسترسی به اطلاعات خصوصی تلفنهای همراه برای باجگیری، آنها را جمعآوری کردند.