about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

پس از شناسایی حمله اختلال سرویس توزیع‌شده، توسعه‌دهندگان اتریوم را بر این داشت که برای جلوگیری از این مشکل نسخه آسیب‌پذیر را به‌روزرسانی کنند.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ درصدد پیدا شدن آسیب‌پذیری توسط کارشناسان، تیم تحقیقاتی امنیتی اتریوم (ehereum) نسخه بروز رسانی شده نرم‌افزار را منتشر کرد. این در حالی است که اطلاعات به‌دست‌آمده از وب‌سایت تحلیلی بلاک چین (blockchain) نشان می‌دهد کاهش نرخ 1.9 درصدی ارز موردنظر بر اساس آسیب‌پذیری موردنظر بوده است.

در این میان آسیب‌پذیری موردنظر حدود 75 درصد از تمام گره‌های اتریوم را تشکیل می‌دهد، این در حالی است که آسیب‌پذیری نام‌برده می‌تواند گره‌هایی که در نسخه قبلی سازگار بوده‌اند را اجرا کند بررسی‌ها نشان می‌دهد که حملات اختلال سرویس (DOS) از این آسیب‌پذیری‌ها سرچشمه می‌گیرد.

آسیب‌پذیری‌های موجود پس از بررسی نسخه (Byzantium) شناسایی و گزارش شد. این در حالی است که گروه توسعه‌دهنده اتریوم برای مقابله با این‌گونه حملات از قبل به فکر مقابله با آن بوده‌اند. این در حالی است که جهت جلوگیری از سوءاستفاده مهاجمان احتمالی گروه اتریوم برای مقابله با این افراد راهکارهای بلندمدت خود را تعیین کرده است.

در روزهای گذشته دومین تیم بزرگ نرم‌افزاری اتریوم نسخه جدیدی از نرم‌افزار را ارائه کرد که به بررسی و رفع ایراد نسخه‌های آسیب‌پذیر موجود پرداخته‌اند.

در بررسی‌ها آسیب‌پذیری‌های کشف‌شده به نحوی غیرمنتظره بوده که برخی از توسعه‌دهندگان اتریوم را به سوءاستفاده از این روش ارائه‌شده برای آزاد کردن ارزهای رمزنگاری‌شده سوق داده است.

در حال حاضر بحث‌هایی در قالب به تعویق انداختن بروز رسانی نسخه‌های دیگر در حال زمزمه است که این رویکرد خطراتی را به دنبال خواهد داشت. این در حالی است که این استراتژی نیاز به به‌روزرسانی نرم‌افزار را دارد تا تغییر نرم‌افزاری در یک زمان دیگر رخ دهد.

 

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.