about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

راهبرد سایبری چین

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ مقامات بلندپایه قانون‌گذاری اینترنت چین، روز سه‌شنبه 27 دسامبر 2016، سند راهبرد امنیت سایبری چین را رونمایی کردند.
مطابق با این سند 15 صفحه‌ای که مرکز مدیریت فضای مجازی چین منتشر کرده است، دولت چین در جهت دستیابی به فضای سایبری امن، صلح‌آمیز، آزاد، هم یارانه و منظم تلاش خواهد کرد.
دولت به‌سختی تلاش خواهد کرد تا از حاکمیت فضای سایبری و امنیت ملی حفاظت و حراست کند، زیرساخت‌های اساسی اطلاعات را مراقبت نماید و جرائم سایبری را از کار بیندازد. شیوه عملکرد حکومتی بهبود خواهد یافت و روابط بین‌المللی برای ارتقای امنیت فضای سایبری و توسعه آن بهینه خواهد شد.
نکته این‌که در متن این سند قابل‌توجه است، تأکید چین بر حق «حاکمیت سایبری» است؛ به این معنی که چین حق نظارت بر فعالیت‌ها و فعالان سایبری در داخل مرزهای چین را برای خود محفوظ می‌داند و بر مدیریت جریان اطلاعات در داخل کشور خود تأکید می‌کند.
مطابق با متن این سند، تأمین‌کنندگان تجهیزات برای صنایع کلیدی و زیرساخت‌ها، می‌بایست حتماً بازرسی‌های امنیتی را برای اطمینان دولت چین از قدرت آن‌ها برای مقابله را هکرها بپذیرند؛ علاوه بر زیرساخت‌های معمول همچون صنایع مالی، انرژی و ارتباطات، در این سند از پزشکی، آموزش و تحقیقات علمی نیز به‌عنوان حوزه‌های حساس نام‌برده شده است. این امر بیش‌ازپیش به نگرانی‌های دولت‌های غربی در مورد سانسور اطلاعات در چین و سیاست این کشور برای جداسازی اینترنت داخلی این کشور از سایر دنیا دامن زده است. موارد ذکرشده می‌تواند بیانگر سیاست‌های این کشور برای کمک هرچه بیشتر به صنایع داخلی خود در داخل و خارج چین باشد. بعضی از کارشناسان نیز میگویند این سیاست‌ها برای مجبور ساختن شرکت‌های فناوری در افشای اسرار فناوری‌های تجاری‌شان است؛ هرچند که دولت چین گفته است این قوانین را برای شرکت‌های داخلی و خارجی به‌طور «یکسان» اجرا خواهد کرد.
در این سند، حیطه سایبری، جزو حقوق حاکمیتی کشورها در نظر گرفته‌شده است و چین ادعا کرده است با توان اقتصادی، دیپلماتیک و نظامی از امنیت اطلاعات خود، چنان‌که در شأن یک ابرقدرت است دفاع خواهد کرد.

 

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

تصویب
1405/07/16 - 17:58- آمریکا

تصویب طرح امنیت سایبری نظام سلامت آمریکا

سنای آمریکا لایحه‌ای برای تقویت امنیت سایبری بخش سلامت را به تصویب رساند؛ طرحی که پس از حمله باج‌افزاری به شرکت چنج هلث‌کر (Change Healthcare) مطرح شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.