راهبرد سایبری جدید نیروی دریایی آمریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان به نقل از بریکینگ دیفنس؛ مشاور سایبری اصلی نیروی دریایی ایالاتمتحده بهتازگی به خبرنگاران گفته است که نیروی دریایی پس از اطمینان از همسویی اولویتهای سایبری این سرویس با اهداف گستردهتر پنتاگون، قصد دارد در یک ماه آینده راهبرد سایبری جدیدی را منتشر کند.
این راهبرد نسخه طولانیتر و دقیقتری از چشمانداز دوصفحهای برتری فضای سایبری نیروی دریایی خواهد بود که اکتبر گذشته منتشر شده بود. در این سند سه اصل اساسی - ایمنی، زنده ماندن و حمله - ذکر شده است که این سرویس برای بهبود وضعیت سایبری خود از آنها پیروی خواهد کرد.
کریس کلیری، مشاور اصلی سایبری نیروی دریایی آمریکا، در گفتگو با خبرنگاران در کنفرانس AFCEA WEST گفت این راهبرد دقیقتر ماهها پیش تهیه شده بود اما در یک الگوی نگهداری قرار داشت، بنابراین نیروی دریایی تا زمانی که راهبردهای گستردهتری در سطح وزارت دفاع منتشر شود، منتظر میماند. راهبردهای سطحی، ازجمله راهبرد سایبری خود پنتاگون، بهمنظور اطمینان از همسویی راهبرد نیروی دریایی با آنها ارائه شده است.
کلیری میگوید:
بنابراین با کنار گذاشته شدن سایر راهبردها، بهویژه راهبرد دفاع ملی، این راهبرد درباره ایده بازدارندگی یکپارچه صحبت خواهد کرد. بازدارندگی از طریق انکار، بازدارندگی از طریق انعطافپذیری، بازدارندگی از طریق تحمیل هزینه. من فکر میکنم که خوششانس بودهام، زیرا به نظر بسیار شبیه راهبرد ایمنی، زنده ماندن و حمله است.
اما وقتی به آن سه پیشفرض کلی نگاه میکنم، خب، پس این وظیفه من است که اطمینان حاصل کنم که وزیر برای هماهنگی با این سه چیز کار میکند. من فکر میکنم که ما دقیقاً با آنچه راهبرد دفاع ملی خواستار آن است هماهنگ خواهیم شد، اما مهمتر، این ایده انعطافپذیری وقتی در مورد روشی صحبت میکنیم که قرار است برای فناوری عملیاتی، بهویژه زیرساختهای حیاتی دفاعی بجنگیم. این بخش آخر، زیرساختهای حیاتی دفاعی است که همیشه در لیست قرار داشته است اما اکنون یک ستون اصلی راهبرد دفاع ملی ما است.
بهعنوان بخشی از بهبود ایمنسازی زیرساختهای حیاتی دفاعی، نیروی دریایی همچنین در تلاش خواهد بود تا به رشد برخی از برنامههای نمونه اولیه اصلی خود که بر آن منطقه متمرکز شدهاند، ازجمله آگاهی موقعیتی بیشتر برای سیستمهای کنترل صنعتی (MOSAICS) و آگاهی موقعیتی، نیروی مرزی و نمونههای اولیه پاسخ، ادامه دهد.
کلیری میگوید که نیروی دریایی، نهاد پیشرو در تلاش برای تأمین امنیت زیرساختهای حیاتی دفاعی بوده است.
او در ادامه میافزاید:
من از نزدیک با سایر مشاوران اصلی سایبری کار میکنم. ما اکنون این وظیفه را بر عهده گرفتهایم که دوباره بهنوعی از مدافعان اصلی این موضوع بدل شویم که چگونه پس از استقرار امنیت زیرساختهای حیاتی دفاعی در داخل ادارات به نتیجه خواهیم رسید؛ و کاری که من بهشدت سعی کردهام انجام دهم این است که خدماتی را به دست بیاورم تا بگویم، میدانی، همه ما از زبان آگاهی موقعیتی بیشتر برای سیستمهای کنترل صنعتی استفاده کردهایم. آیا میتوانیم موافق باشیم که آگاهی موقعیتی بیشتر برای سیستمهای کنترل صنعتی، راهی است که ما میخواهیم ادامه دهیم. ما دنبال معجزه ایده خوب بعدی نیستیم، درست است؟
پس از انتشار راهبرد 10 صفحهای دقیقتر که کلیری گفته که زمان آن یک ماه دیگر خواهد بود و هفت خط اقدام را مشخص خواهد کرد، نیروی دریایی و تفنگداران دریایی آمریکا راهبردهای اجرایی همراه را منتشر خواهند کرد.