about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

راهبرد جی 7 برای حفاظت در برابر حملات سایبری

کشورهای عضو گروه جی 7 (G7)، بر سر تحریم کشورهای مهاجم در فضای سایبری، چون روسیه، به توافق رسیدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دموکراسی‌های غربی، برای تدوین یک راهبرد سایبری مؤثر به منظور محافظت از سیستم‌های سیاسی و پیشگیری از تأثیرگذاری در شبکه‌های اجتماعی ازسوی قدرت‌های خارجی چون روسیه و چین و ایجاد چارچوب مدون برای تحریم عمومی مجرمان در این عرصه، در حال برنامه‌ریزی هستند.

این پیشنهاد، اخیراً از طرف وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه جی 7 -که در فرانسه گرد هم آمده بودند- مطرح شد. بر اساس اظهارات جان سولیوان (John Sullivan)، معاون وزیر خارجه ایالات‌ متحده هدف از این طرح، جلوگیری از تهدیدات و تبعات حملات سایبری موفقیت‌آمیز چون: سرقت‌های اینترنتی و استفاده از اطلاعات برای تأثیرگذاری در رسانه‌های اجتماعی است.

وی در این مورد گفت:

ما در طول سال گذشته، شاهد تهاجمات بزرگی مانند نات‌پتیا (NotPetya) بودیم که روسیه متهم اصلی آن‌ها به شمار می‌رود. ما به دنبال پیوستن هم‌پیمانان و شرکایمان برای تسهیل حفاظت از سازوکار دموکراتیک جاری در کشور و اعمال مجازات برای چنین عملیات مخربی در فضای مجازی هستیم. من فکر می‌کنم که نگهبانی از دموکراسی، عاملی برای اتحاد بیش‌ از پیش ما و دلیل تداوم حیات گروه جی 7، همین امر است.

علاوه بر این، کریستیا فریلند (Chrystia Freeland)، وزیر امور خارجه کانادا نیز در حاشیه جلسه این گروه، اعلام کرد که در مورد دخالت احتمالی در انتخابات ملی این کشور، نگرانی‌های بسیاری وجود دارد.

او در این خصوص افزود:

نتیجه‌گیری ما این است که دخالت در انتخابات، بسیار محتمل به نظر می‌رسد. گویا دشمنان برای از بین بردن دموکراسی در کشور ما تلاش خواهند کرد. بی‌شک این تهدیدات، دموکراسی ما را هویدا می‌کند.

گروه جی 7، روز شنبه، 6 آوریل، اعلام کرد که هدف این گروه، از بحث در مورد مسئله امنیت سایبری، ایجاد یک بستر و روش جدید، برای هم‌رسانی تجربیات و تشویق سایر کشورها به منظور پیوستن به راهبرد تازه است.

گروه یادشده، از 7 کشور آمریکا، ژاپن، فرانسه، بریتانیا، ایتالیا و کانادا تشکیل‌ شده است. این گروه، از سال 1997، با ورود روسیه، نام خود را به جی 8 تغییر داد. این درحالی است که مسکو پس از وقایع سال 2014 و حمله نظامی به شبه‌جزیره کریمه در جنوب اوکراین، از این گروه خارج شد.

جرمی هانت، وزیر امور خارجه بریتانیا در حاشیه جلسه اخیر، اعلام کرد که کشورهایی چون روسیه، به منظور دخالت در فرآیند دموکراسی کشورها و کاشتن بذر اختلاف و هرج‌ومرج در غرب، یک راهبرد بسیار فعال و برنامه‌ریزی‌ شده دارند. وی حملات هکری گسترده به پارلمان بریتانیا و آلمان را به عنوان مثال بارز این راهبرد مخرب توصیف کرد.

هانت در ادامه افزود:

درحالی‌ که کشورها توان خود را برای دفاع در برابر حملات تقویت می‌کنند، مسئله بازدارندگی مغفول مانده است.

مقامات ژاپن نیز در این اجلاس، بارها به تهدیدات سایبری چین، نسبت به منطقه شرق آسیا اشاره کردند. ازجمله این تهدیدات می‌توان تلاش برای دخالت در انتخابات تایوان و افزایش نفوذ در دریای چین جنوبی، اشاره کرد.

به عقیده بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، این رویه قانون‌گذاری در عرصه فضای مجازی، ارتقای سطح بازدارندگی و کاهش کمی و کیفی حملات را در پی خواهد داشت.

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.