about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پژوهش های اخیر پیرامون راهبرد امنیت سایبری جدید ایالات متحده، مبین ضعف و کاستی های بسیار در این شیوه نامه است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وبگاه نیویورک تایمز، اخیرا در مقاله‌ای به بررسی برخی ابعاد راهبرد جدید امنیت سایبری ایالات متحده پرداخته است. به عقیده برخی متخصصان، این راهبرد، بیش از آن که بازدارنده باشد، سبب جلب توجه هکرها به اهداف سایبری داخل آمریکا می‌شود. 

اولین نکته ای که در مورد راهبرد امنیت سایبری ترامپ، توجه متخصصان را به خود جلب کرده است، تشابه و تطابق کامل اهداف آن با راهبرد های مشابه زمان جورج بوش و اوباما است.همه این راهبرد های امنیت سایبری ملی، به اتفاق، بر اهمیت سخت افزاری زیرساخت های حیاتی، همکاری با بخش خصوصی، امنیت شبکه های دولتی و ایجاد مشارکت قوی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد تهدیدات آنلاین، تاکید دارند.

با وجود شباهت  این برنامه با نمونه های قبلی، راهبرد سایبری ملی 2018، نشان دهنده تغییرات ناگهانی و شتاب زده در نحوه برخورد دولت ایالات متحده با دشمنان آنلاین است. دولت ترامپ، به جای ادامه تمرکز بر تقویت تکنولوژی های دفاع و به حداقل رساندن تاثیر نقض های امنیتی در عملکرد سیستم ها، قصد دارد عملیات تهاجمی نیروهای سایبری این کشور را افزایش دهد. به عبارت دیگر، حملات پیشگیرانه و انتقام جویانه جایگزین تقویت زیرساخت های دفاعی شده اند.

دومین راهبرد دفاع سایبری سال جاری، استراتژی سایبری وزارت دفاع ایالات متحده است که از راهبرد سایبری ملی این کشور، دقیق تر و مدون تر است. برنامه عملی اصلی این راهبرد نیز دفاع رو به جلو به منظور پیشگیری از دستیابی دشمنان به اهداف سایبری تعیین شده و توقف فعالیت های سایبری مخرب است.

به جرئت می توان سومین قطعه از این پازل را تفاهم نامه طبقه بندی شده امنیت سایبری شماره 13 دانست که هدف اصلی اش، برداشتن موانع اداری اجرای عملیات تهاجمی در بستر فضای مجازی است که در زمان ریاست جمهوری اوباما وضع شده است. 

ایده استفاده از حملات سایبری برای دستیابی به اهداف دفاعی، به هیچ وجه، بحث تازه ای نیست؛ اما دولت آمریکا با پذیرفتن این راهبرد جدید، تغییر بزرگی در رویکرد محتاطانه و دفاع گرای دهه های گذشته خود، ایجاد کرده است.

تحول یاد شده در رویکرد دفاعی ایالات متحده، سبب تشدید اختلافات اینترنتی می شود و این مناقشات، می تواند خطرناک باشد.این امر، نه تنها تمرکز معطوف بر دفاع و کاهش آسیب پذیری ها را سبب می شود، بلکه سبب افزایش حملات سایبری کور ایالات متحده در قبال اهداف نامشخص نیز، می شود.

به عقیده بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، یک راهبرد دفاع سایبری هوشمندانه، باید به منظور از بین بردن فرصت تدارک حملات سایبری دشمنان ایالات متحده، با اختصاص بودجه و زمان و انرژی بیشتر به حفاظت، بروز رسانی و شناسایی آسیب پذیری های بالقوه سیستم های رایانه ای، بپردازد. چنین راهبردی، استفاده از قابلیت های تهاجمی سایبری را برای مواقع اضطراری و به منظور دستیابی به اهداف خاص، محفوظ نگه می دارد.
 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.