about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان روس موفق به ابداع یک سیستم راداری جدید شده‌اند که با نفوذ در خاک می‌تواند جایگزین ابزار مورد استفاده برای کندن زمین و نمونه برداری فیزیکی از آن شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، معمولاً برای بررسی اجزای تشکیل دهنده خاک چاره‌ای جز نمونه برداری عملی از آن نیست. اما پژوهشگران روس رادار نفوذگر به درون زمین را جایگزین این روش کرده‌اند.
از آنجا که ویژگی‌های خاک در نقاط مختلف مانند محتوای مواد معدنی، چگالی، شوری، رطوبت و غیره آن متفاوت است، رنگ خاک نیز متناسب با همین ویژگی‌ها تغییر می‌کند. تجهیزات راداری پیشرفته می‌توانند بدون نیاز به کندن خاک، نمونه برداری از آن را با بررسی رنگ‌های متفاوت بخش‌های مختلف ممکن کنند.
این سیستم راداری نفوذگر به زمین که جی پی آر نام دارد، با ارسال پالس های رادیویی میکروویو به عمق خاک و تحلیل شیوه انعکاس و بازگشت امواج یادشده از درون زمین ترکیبات مختلف خاک را شناسایی می‌کند.
اسکن ۳۰ نمونه خاک مختلف با استفاده از این سیستم راداری جدید، نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشته است. این سیستم می‌تواند عمق ۱۰ سانتیمتری تا ۳ متری خاک را به دقت بررسی و تحلیل کند و محتوای خاک را بر اساس تحلیل‌های خود مشخص کند. دقت این سیستم راداری فعلاً ۸۰ درصد است و محققان درصدد افزایش آن هستند.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.