about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس کمیسیون بورس آمریکا گفته است از نظر او تمامی ارزهای دیجیتالی که عرضه اولیه یا پیش‌فروش عمومی دارند اوراق بهادار محسوب می‌شوند و صرافی‌ها هم احتمالاً از معاملات برخی از این اوراق بهادار پشتیبانی می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، گری گنسلر (Gary Gensler)، رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا معتقد است که بیشتر ارزهای دیجیتالی که پیش‌فروش عمومی دارند، قانون ایالات متحده در رابطه با اوراق بهادار را نقض می‌کنند.

گنسلر در سخنرانی اخیر خود در انجمن امنیتی آسپن (Aspen)، گفت که با نظر جی کلایتون (Jay Clayton)، که گفته بود از نظر او تمامی ارزهای دیجیتالی که عرضه اولیه یا پیش‌فروش عمومی دارند اوراق بهادار محسوب می‌شوند، موافق است. گنسلر گفت:

به طور کلی، کسانی که این توکن‌ها را می‌خرند انتظار دارند به سود برسند و تنها گروه کوچکی از کارآفرینان و اهالی فن هستند که مانده‌اند و از پروژه‌ها حمایت می‌کنند. معتقدم اکنون بازار ارز دیجیتالی داریم که احتمالاً بسیاری از توکن‌های آن اوراق بهادار ثبت‌نشده هستند و شفاف‌سازی و نظارتی در این بازار وجود ندارد.

این مقام نظارتی در ادامه افزود که این توکن‌ها ممکن است امکان دست‌کاری شدن بازار را فراهم کنند و این موضوع اول از همه به سرمایه‌گذاران آسیب می‌‌زند.

گنسلر پیش از این هم گفته بود که از نظر او توکن‌های سهام و ارزهای دیجیتال باثباتی که با اوراق بهادار پشتیبانی می‌شوند، خود اوراق بهادار محسوب می‌شوند و این بدان معناست که آنها باید در کمیسیون بورس ثبت شوند و صادرکنندگان آنها هم باید از قوانین دولتی موجود پیروی کنند. او ضمن تصریح گفته‌های قبلی‌اش، ادامه داد:

یک پلتفرم معاملاتی ساده از بیش از ۵۰ توکن پشتیبانی می‌کند. در واقع بسیاری از آنها بیش از ۱۰۰ توکن دارند. با توجه به اینکه شرایط قانونی هر توکن به ماهیت و موقعیت خاص آن بستگی دارد، احتمال آن بسیار کم است که در میان ۵۰ یا ۱۰۰ توکنی که هر پلتفرم ارائه می‌دهد هیچ اوراق بهاداری وجود نداشته باشد.

گنسلر همچنین اشاره مختصری به نحوه برخورد کمیسیون بورس با صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) کرد. طی سال گذشته بیش از ۱۲ مؤسسه در خواست خود را برای راه‌اندازی صندوق قابل معامله در بورس بیت کوین به این کمیسیون ارائه کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد که ابزارهای سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال، از جمله صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، همین حالا هم وجود دارند. او در رابطه با طرح‌های پیشنهادی خود سخنی به میان نیاورد، با این حال بر اهمیت وضع مقررات برای حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران تأکید کرد.

رئیس کمیسیون بورس آمریکا با اشاره به بورس کالای شیکاگو گفت:

با توجه به اهمیت این حمایت‌های [قانونی]، من منتظر بررسی این درخواست‌ها توسط کارکنان [کمیسیون بورس] هستم، خصوصاً اگر این موارد محدود به آن دسته از قراردادهای آتی بیت کوین باشد که در بورس کالای شیکاگو معامله شده است.

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/01 - 10:18- آسیا

همکاری پاکستان و مالزی در زمینه مبارزه با تروریسم و جرایم سایبری

پاکستان و مالزی بر سر افزایش همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم، جرایم سایبری و مهاجرت به توافق رسیدند.

توسعه
1405/06/01 - 10:06- آسیا

توسعه خدمات دیجیتال و امنیت سایبری در فیجی

فیجی در نظر دارد خدمات دیجیتال و امنیت سایبری را با هدف تقویت تاب‌آوری و توسعه سامانه‌های سایبری ارتقا دهد.

سرقت
1405/06/01 - 10:00- جرم سایبری

سرقت اطلاعات مشتریان غول برق استرالیا

غول برق استرالیا اعلام کرد که اطلاعات حساب بانکی حدود ۶۰ مشتری در اثر نقض امنیتی به سرقت رفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.