about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات، در حکمی، رئیس و اعضای شورای راهبری پارک علم‌ و فناوری تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات «سایت امام سجاد (ع)» را منصوب کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمد جواد آذری جهرمی در حکمی نصرالله جهانگرد؛ معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات را به عنوان رئیس شورای راهبری پارک علم‌ و فناوری تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات «سایت امام سجاد (ع)» منصوب کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، براساس این حکم، سیروس موثقی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی امیر ناظمی، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات امیرحسین دوایی، مشاور وزیر در امور فناوری‌های نوین خسرو فرحی، مدیرعامل پست بانک ایران محمد خوانساری، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات علی شیخ حسنی، دبیر طرح پارک تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات و محمد جعفر صدیق دامغانی‌زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران را به عنوان اعضای شورای راهبری پارک علم‌ و فناوری تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات «سایت امام سجاد (ع)» منصوب کرد.

محمد جواد آذری جهرمی، در ادامه این حکم، هدایت و نظارت بر فعالیت‌های پارک و تصمیم‌گیری درباره خدمات پیمانکاران در مراحل طراحی نرم‌افزارها و احداثات عمرانی، برنامه‌ریزی برای بازسازی و توسعه زیرساخت‌های حقوقی مورد نیاز و تصمیم‌گیری نهایی در تمام موارد مربوط به این پارک در مرحله راه‌اندازی تا زمان تأیید اساسنامه و استقرار همه ارکان آن را از وظایف رئیس و اعضای شورای راهبری پارک علم‌ و فناوری تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات «سایت امام سجاد (ع)» اعلام کرد.

تازه ترین ها
تلاش
1403/12/06 - 20:53- آمریکا

تلاش آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته برای جلوگیری از فجایع سایبری

آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته در تلاش است تا ابزارهای پیشرفته امنیت سایبری خود را به وزارت دفاع آمریکا معرفی کند و از وقوع حملات و حوادث سایبری پیشگیری کند.

سود
1403/12/06 - 20:34- جرم سایبری

سود هزار دلاری هکرها از هر حمله به داده‌های بهداشتی

با اینکه اخبار مربوط به سرقت میلیون‌ها کارت اعتباری که به‌صورت رایگان در دارک وب منتشر می‌شوند، تیتر اول رسانه‌ها را به خود اختصاص می‌دهند، اما نباید فریب خورد که هک اطلاعات پزشکی منبع واقعی درآمد برای مجرمان سایبری است.

افتتاح
1403/12/06 - 20:22- آمریکا

افتتاح مرکز عملیات سیستم‌های تفنگداران دریایی آمریکا

گروه عملیات سایبری تفنگداران دریایی در تاریخ ۵ فوریه ۲۰۲۵ مراسم افتتاحیه‌ای برای تکمیل و بهره‌برداری از مرکز به‌روز شده عملیات شبکه و عملیات سیستم‌های خود برگزار کرد.