about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

رئیس سابق فدرال رزرو: بیت کوین هیچ چیزی نیست

رئیس سابق سازمان فدرال رزرو آمریکا، جنت یلن در مصاحبه‌ی خود با خبرگزاری کانادایی در روز ۲۹ اکتبر گفت که بیت کوین هیچ کاربردی ندارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یکی از دلایل شهرت خانم جنت یلن در جامعه‌ی ارزهای دیجیتال، حضور در کنفرانس فین‌تک بود که در حین سخنرانی فردی نوشته‌ی «بیت کوین بخرید» را به دوربین نشان داد.

او در مصاحبه‌ی خود درباره‌ی بیت کوین و کاربرد‌های آن اینگونه سخن گفت:

سال‌هاست که تصور می‌شود که یک واحد پول باید منبعی با ارزش و باثبات باشد، بیت کوین هیچی نیست، نه برای تراکنش‌ها استفاده می‌شود نه منبعی با ارزش و باثبات است، همچنین از بیت کوین به منظور انجام پرداخت‌ها استفاده نمی‌کنند بدلیل اینکه سختی بالایی دارد و بسیار آرام کار می‌کند که همه‌ی این‌ها به دلیل ذات غیرمتمرکزش می‌باشد.

لازم به ذکر است خانم جنت یلن در سال ۲۰۱۴ به عنوان رئیس بانک مرکزی آمریکا از سوی دولت اوباما انتخاب شد و در دسامبر سال پیش بیت کوین را یک سرمایه‌گذاری بسیار پر خطر و منبع سرمایه‌گذاری بی‌ثبات خواند و گفت که دولت‌ به هیچ‌وجه قصد صدور ارز دیجیتال ایالتی ندارند.

همچنین جنت یلن با نظر اقتصاددان ایرانی‌تبار با نام نوریل روبینی مبنی بر اینکه مقررات و نظارت بیت کوین ارزش بیت کوین را به صفر می‌رساند را هم عقیده می‌باشد و در این مصاحبه به این نظر اشاره می‌کند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.