about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

رئیس امنیت سایبری امارات کیست؟

محمد الکویتی، مدیر اجرایی اداره توسعه استعدادهای درخشان در سازمان امنیت الکترونیک ملی (NESA) و مشاور حوزه تجزیه و تحلیل و امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ محمد الکویتی با نام کامل محمد حمد حارب الکویتی (Mohamed Hamad Hareb Al Kuwaiti)، در حال حاضر سِمت مدیر اجرایی اداره توسعه استعدادهای درخشان در سازمان امنیت الکترونیک ملی (NESA) و مشاور حوزه تجزیه و تحلیل و امنیت سایبری را در اختیار دارد.

در سال 2013، وی به عنوان مدیر اجرایی عملیات‌های دولتی به سازمان امنیت الکترونیک ملی پیوست و در آنجا روابط دولتی ملی و بین‌المللی را مدیریت کرد. الکویتی سمت‌های مختلفی از جمله مدیریت اجرایی تجزیه و تحلیل عملیات‌ها و امنیت سایبری را داشته است. او در سال 2011، تحلیلگر ارشد فنی وزارت کشور بود و در آنجا کارهای مختلف فنی و اداری را هدایت و مدیریت می‌کرد.

همچنین سمت‌های دیگری مانند مدیریت عملیات‌ها و مدیریت ارشد فناوری در مرکز مبارزه با تروریسم را نیز بر عهده داشته است. الکویتی در سفارت امارات متحده عربی، دفتر وابسته نظامی دریایی، دفاعی و هوایی در واشنگتن دی سی به عنوان یک تبعه دیپلمات، حضور پیدا کرد.

الکویتی با 18 سال تجربه و سخنرانی در کنفرانس‌های مختلف مانند «IEEE»، «RSA»، «Cyber ​​Warfare Europe»، «Tele Strategies» ، «ISS World MEA»، کنفرانس بین‌المللی جنایات ضد سایبری، اجلاس جنگ آینده و غیره، سایبر چارچوب امنیت سایبری امارات را در اینترپل (INTERPOL) در سنگاپور و رویدادهای مختلف سازمان یافته مانند تحقیق سایبری و رزمایش امنیت سایبری ملی معرفی کرد. منافع وی مشاوره در زمینه کشف، نظارت و پاسخگویی به جنگ سایبری، پزشکی قانونی شبکه، فرآیند و حاکمیت شرکتی و سیاست سایبری است.

این مقام اماراتی مقالات زیادی منتشر و در بسیاری از کنفرانس‌ها سخنرانی کرده است. وی عضو جامعه مهندسین، انجمن IEEE  امارات متحده، انجمن افتخار ملی «Golden Key» و انجمن رایانه است. وی مدرس مدعو در زمینه امنیت سایبری در چند دانشگاه مانند دانشگاه خلیفه و کالج دفاع ملی در ابوظبی است. او مدرک دکترای مهندسی کامپیوتر و امنیت شبکه از دانشگاه جورج واشنگتن در آمریکا و مدرک کارشناسی ارشد در شبکه‌های مخابراتی و کامپیوتری را دارد. الکویتی همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد امنیت مدنی و بین‌الملل است. الکویتی برنده جوایز مختلفی از جمله بهترین سخنران، لیست افتخارات دین، ​​جوایز رهبری و بهترین پروژه‌های طراحی شده است.

محمد الکویتی در ماه دسامبر سال گذشته در مورد اقدامات امارات برای تحولات دیجیتال سخنرانی کرد؛ وی در این خصوص گفت که این کشور گام‌هایی را برای تحولات دیجیتال به عنوان اولویت اصلی برداشته و هنوز طرح‌ها و راهبردهایی وجود دارند که باید اتخاذ شوند.

بنابر ادعای الکویتی، امارات در زمینه توسعه زیرساخت‌های فناوری و پشتیبانی از تکنیک‌های هوش مصنوعی موفق بوده است.

پس از اینکه امارات متحده سیاست جامعه عرب را پس از دهه‌ها زیرپا گذاشت و طبق توافق‌نامه‌ای روابط خود را با رژیم صهیونیستی از سرگرفت، طبق ادعای محمد الکویتی، این کشور آماج حملات سایبری قرار گرفت. وی در این خصوص خاطرنشان کرد :

«روابط ما با عادی‌سازی با اسرائیل، باعث اجرای حملات بزرگ سایبری علیه امارات از سوی دیگر فعالان شده است. بخش مالی کشور هدف قرار گرفته است.»

در پی عادی‌سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی، ییگال اونا (Yigal Unna)، رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل در یک بحث عمومی نادر با همتای اماراتی خود، الکویتی، مدعی شد که امارات و اسرائیل تهدیدات مشترکی را روی شبکه‌های آنلاین ملی خود دارند. برقراری روابط رسمی اسرائیل و امارات متحده عربی منجر به ایجاد انبوه معاملات 2جانبه از جمله در زمینه فناوری‌های سایبری شد.

ییگال اونا در یک کنفرانس آنلاین به محمد الکویتی، همتای اماراتی خود، گفت :

«ما تهدیدات مشابهی به دلیل ماهیت منطقه و روابط جدید داریم؛ زیرا از نظر اقتصادی و فنی قوی هستیم. ما در حال حاضر در حال پیشرفت سریع هستیم و من بسیار خوش‌بین هستم که چیزهای مشترک زیادی داریم.»

کویتی مدعی شد که امارات متحده به دلیل توسعه حوزه دیجیتال، به‌صورت بالقوه در معرض خطر خرابکاری آنلاین از جمله حملات باج‌افزاری قرار دارد. وی ضمن توصیف ایده همکاری بین‌المللی از جمله در رزمایش‌های دفاع سایبری گفت که اسرائیل از نظر فنی بسیار شناخته شده است و این واقعاً کمک خواهد کرد.

الکویتی، عادی‌سازی روابط با اسرائیل را گامی رو به جلو برای دولت امارات توصیف کرد، زیرا ادعا می‌کند این کشور به دنبال مواردی مانند دولت هوشمند و فناوری‌های هوش مصنوعی است. امارات متحده عربی سال گذشته بازار امنیت سایبری خود را 490 میلیون دلار ارزیابی کرده بود.

نه الکویتی و نه اونا، صراحتاً تهدیدات کشورهای خود را اعلام نکردند.

در نشست دیگری در «Future Digital» در ماه ژانویه سال جاری، الکویتی گفت که استفاده از فناوری‌های پیش‌بینی کننده مانند هوش مصنوعی بهترین راه محافظت در برابر حملات سایبری هستند اما مردم نیز نقش مهمی در این میان دارند. وی افزود که حملات فیشینگ و باج‌افزاری مهم‌ترین نوع حملات در امارات هستند.

رئیس امنیت سایبری امارات مدعی شد که حملات سایبری علیه این کشور در طول دوران همه‌گیری 250 درصد افزایش یافته و به طور با آنلاین شدن زندگی مردم، حملات سایبری افزایش یافته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.