about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ذخیره‌سازی سیستم‌عامل بر روی دی ان ای

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این دانشمندان با همکاری محققان مرکز New York Genome روش تازه‌ای را برای ذخیره یک سیستم‌عامل، فیلم و برخی فایل‌های دیگر بر روی مولکول‌های بیولوژیک انسان‌ها یافته‌اند.

این دانشمندان می‌گویند دی ان ای انسان از ظرفیت فراوانی برای ذخیره‌سازی حجم زیادی از اطلاعات برخوردار است و با استفاده از استراتژی خاصی برای ذخیره‌سازی اطلاعات موسوم به DNA Fountain از ظرفیت دی ان ای ها برای ذخیره‌سازی داده‌های متنوعی استفاده‌شده است.
درمجموع ۶ فایل بر روی دی ان ای ذخیره‌شده‌اند که عبارت‌اند از یک سیستم‌عامل، فیلم Arrival of a train at La Ciotat، یک کارت هدیه ۵۰ دلاری شرکت آمازون، یک ویروس، یک لوح پایونیر (لوحی آلومینیومی که بر فضاپیماهای پایونیر ۱۰ (در سال ۱۹۷۲) و پایونیر ۱۱ (در سال ۱۹۷۳) قرار گرفتند تا در صورت رسیدن به موجودات فرازمینی پیامی تصویری از بشریت را به آن‌ها برسانند) و محتوای یک مقاله دانشگاهی مربوط به سال ۱۹۴۸.
اگرچه حجم کل این فایل‌ها از ۲۱۴۶۸۱۶ بایت فراتر نرفته، اما روش جدید مورداستفاده باعث شده حجم اطلاعات ذخیره‌شده بر روی دی ان ای ۶۰ درصد بیشتر از روش‌های قبلی شود.
دانشمندان با استفاده از الگوریتم DNA Fountain فایل‌های یادشده را در قالب یک ابر سند فشرده کردند و سپس آن‌ها را به فایل‌های باینری متعددی تقسیم کردند. داده‌های یادشده با موفقیت رمزگذاری و رمزگشایی‌شده‌اند و به نظر می‌رسد از این روش می‌توان برای ذخیره‌سازی درازمدت اطلاعات هم استفاده کرد.
هزینه استفاده از این روش به ازای هر مگابایت اطلاعات ۳۵۰۰ دلار اعلام‌شده است.

 

تازه ترین ها
مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.

ثبت
1403/12/07 - 07:48- اروپا

ثبت 100 حمله سایبری علیه رسانه‌های اوکراینی در طول جنگ با روسیه

کارشناسان اعلام کردند که حداقل 100 حمله سایبری علیه رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران اوکراین طی 3 سال پس از آغاز جنگ با روسیه رخ داده است.

هشدار
1403/12/07 - 07:45- آسیا

هشدار آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری کوانتومی

آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد آماده‌سازی برای مقابله با حملات سایبری کوانتومی علیه داده‌های حیاتی هشدار داد.