about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروه هکری کیم‌سو‌کی (Kimsuki) دیپلمات‌ها و نظامیان بازنشسته را موردتهاجم سایبری قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه معروف هکرهای کره شمالی به نام کیم‌سوکی (Kimsuki) که توسط دولت کره شمالی حمایت می‌شود عملیاتی را آغاز کرده است که طی آن دیپلمات‌ها و نظامیان بازنشسته کره جنوبی را موردتهاجم قرار می‌دهد. سایمون چویی (Simon Choi)، کارشناس حوزه امنیت در این خصوص می‌گوید این حملات از اواسط ماه ژوئیه تا اواسط اوت سال جاری انجام‌شده و روی حساب کاربری نظامیان و دیپلمات‌های بازنشسته در جیمل (Gmail) و ناور (Naver) متمرکز بوده است. 

طی این حملات پیام‌های مخربی ارسال می‌شود که قربانیان را به صفحات جعلی احراز هویت هدایت می‌کند. مهاجمان پس از سرقت داده‌های کاربری به اکانت قربانیان دسترسی پیداکرده و اقدام به جمع‌آوری اطلاعات و یا تدارک حمله به دولت کنونی می‌کنند. به گفته وی قربانیان افرادی هستند که همچنان با مقامات و دولت فعلی کره جنوبی ارتباط داشته و اغلب به‌عنوان مشاور فعالیت می‌کنند.

گروه کیم‌سوکی از سال 2011 فعالیت‌های مخرب خود را آغاز کرده است. هدف عمده این گروه دولت کره جنوبی، نیروگاه‌های هسته‌ای و تأسیسات نظامی است. طی دو سال اخیر نیز جامعه هدف خود را گسترش داده است. به‌عنوان نمونه، در سال گذشته دانشگاه‌های ایالات‌متحده و سازمان‌های غیرانتفاعی آسیا را با استفاده از افزونه‌های مخرب گوگل کروم (Google Chrome) آماج حملات خود قرار داده است.  

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.