دیدگاه مقامات دولتی آمریکا در مورد سایبر
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات آمریکایی معتقدند باید با همکاری بخش خصوصی در این کشور، چالش های سایبری را حل کرد و برای مقابله با تهدیدات سایبری در آینده برنامه ریزی نمود.
جان موریسون (John B. Morrison)، از فرماندهان مرکز تعالی سایبری نیروی زمینی ایالت متحده، گفت: «تنها راه موفقیت کشور ما در زمینه سایبری، همکاری دو بخش خصوصی و دولتی است.»
رِت هرناندز (Rhett Hernandez)، از مقامات پیشین سایبری نیروی زمینی در این زمینه اظهار داشت: «همه برای حفظ جایگاه کنونی تلاش میکنیم. مشکل فناوری نیست؛ بلکه خود مردم هستند. ما به افرادی نیاز داریم که برای غلبه بر دشمنان تفکرات مبدعانه داشته باشند.»
رابرت کوئین (Robert Quinn)، معاون توسعه تجارت دانشگاه سنت لئو، معتقد است که دانشگاه نیز همانند ارتش و صنعت از کمبود نیروی مستعد در زمینه سایبری رنج میبرد. او معمولاً پروژههای تحقیقاتی، موضوعات تدریس شده در سنت لئو، چگونگی آموزش و رویکرد و تأثیرات آموزشی را با توجه به نیازهای ارتش آمریکا انجام میدهد.
وی گفت: «صنایع به مدرسان دانشگاه و تأمین مالی برنامهها و تحقیقات کمک میکند. نگرانی ما مسیر است. من فکر میکنم ارتش و صنعت باید راهکارهای بیشتری در مورد چگونگی حل مشکل کمبود نیروی مستعد سایبری ارائه دهند. باید بدانیم که چه خصوصیاتی برای آموزش کارمندان و سربازان، ملوانان و خلبانان نیاز داریم.»
دریابان بیل لایر (Bill Leigher)، مدیر راهحلهای سایبری دولتی در شرکت بزرگ ریتیون (Raytheon)، در زمینه ایجاد نیروی کار سایبری - چشماندازهای صنعت اعلام کرد: «ما نمیتوانیم بدون صحبت با ارتش، تمامی خصوصیات ذهنی و فکری را یکجا جمع کنیم و باید با ارتش همراه باشیم.»
متیو مک فادن (Matthew McFadden)، عضو هیئتمدیره شرکت CSRA Inc، عنوان کرد: «نگرانیهای یکسان دانشگاهها و ارتش در مورد صنعت عبارتاند از: تقاضای بیانتها برای متخصصان سایبری؛ آموزشوپرورش؛ کشف ابزار و قابلیتهای حرفهای سایبری؛ سرعت در چشمانداز فناوری متغیر؛ و داشتن فرآیندهای موجود برای رسیدن به تهدیدات و توسعه درسهای آموختهشده.»