about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دیدار مقامات امنیتی چین و آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مقامات ارشد آمریکایی و چینی در زمینه امنیت سایبری پیش از سفر «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین به آمریکا برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در کاخ سفید با یکدیگر دیدار کردند.

این دیدار در شرایطی برگزار شد که بحث امنیت سایبری یکی از موضوعات اختلاف برانگیز در روابط پکن و واشنگتن است. آمریکایی‌ها، همواره چین را مسئول انجام حملات مخرب سایبری به آمریکا عنوان می‌کنند، در حالی که چین این اتهامات را نپذیرفته است. به تازگی نیز، سخنگوی وزیر امور خارجه چین، خواستار توقف هر چه سریع‌تر اتهام پراکنی‌های آمریکا علیه چین شده است.
در این دیدار سوزان رایس مشاور امنیت ملی آمریکا و مینگ جی‌هان‌ژو دبیر دفتر سیاسی حزب کمونیست چین با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند. همچنین هیئت امنیتی عالی رتبه چینی‌ها با نماینده وزرات خزانه‌داری، رئیس اف.بی.آی و نماینده دستگاه قضایی آمریکا نیز دیدار کردند.

 

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.