about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران وعده رفع مشکل ارتباطی تلفن همراه در تعطیلات نوروزی را داد و گفت که برای این منظور در مناطق مختلف و پر تراکم استان دکل های سیار مخابراتی نصب می شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یدالله طهماسبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:

با توجه به پیش بینی ها مبنی بر افزایش سفر به مازندران در تعطیلات نوروز 98 و در نظر داشتن این که بیشتر مردم از تلفن هایی با دو سیم کارت استفاده می کنند ، تلاشمان را متمرکز کردیم تا ظرفیت های موجود را ارتقاء بخشیم تا مسافران و مجاوران در این ایام دچار مشکل نشوند.

وی با اظهار این که مسافران نوروزی و مردم مازندران در تعطیلات نوروزی روزهای بدون مشکل را در ارتباط با تلفن همراه سپری خواهند کرد، گفت:

برای تحقق این وعده 10 دکل سیار مخابراتی در نقاط پرترافیک و شلوغ استان نصب می شود.

مدیر کل ارتباطات مازندران افزود:

هر نقطه از استان که با حجم زیاد مسافر و همچنین افزایش تماس های تلفن همراه مواجه باشد این دکل های سیار در آن منطقه نصب و فعال می شود تا مشکلات پوشش تلفنی آن مناطق برطرف شود.

وی گفت:

بر اساس تجربه سال های گذشته، پیش بینی می کنیم که غرب و ییلاقات مازندران از جمله مناطقی باشند که نیاز به استقرار دکل های سیار تلفن همراه داشته باشند.

طهماسبی اضافه کرد:

این هماهنگی با اپراتورهای تلفن همراه انجام شد که در صورت نیاز به استقرار دکل های سیار بیشتر این کار انجام شود تامشکلی در زمینه پوشش تلفن همراه به وجود نیاید.

براساس اعلام اداره کل ارتباطات و فناوری مازندران بیش از سه هزار و 500 دکل مخابراتی در این استان نصب است که پوشش تلفن های همراه از این طریق انجام می شود.

هم اکنون پوشش تلفن همراه در مناطق شهری مازندران 100 درصد و مناطق روستایی نیز 87 درصد است.

پهنای اضافی باند اینترنت 

طهماسبی در خصوص پوشش اینترنت تلفن های همراه در نوروز 98 نیز گفت: پهنای باند ورودی اینترنت به استان 180 گیگ که یکصد گیگ آن در حال استفاده است.

مدیر کل ارتباطات مازندران افزود: با هماهنگی صورت گرفته با اپراتورهای تلفن همراه در مازندران به آنها اعلام شد در صورت بالا رفتن حجم استفاده از اینترنت و نیاز به افزایش پهنای باند ، درخواست خود را اعلام تا بقیه 80 گیگ ورودی اینترنت استان وارد مدار استفاده شود.

وی همچنین از کشیک نوروزی کارشناسان فنی نگهداری سیستم ها در ایام نوروز خبر داد و گفت که بیشتر از 50 کارشناس در این ایام به صورت شبانه روز آماده باش هستند تا اقدامات لازم و مورد نیاز برای رفع خرابی های سیستم های تلفن همراه را انجام بدهند. 

در نوروز سال 96 حدود 15 میلیون نفر شب اقامت مسافران نوروزی در مازندران ثبت شد که پیش بینی می شود با توجه به افزایش قیمت ارز و کاهش سفر به خارج از کشور، نوروز 98 مسافران بیشتری به این استان بیایند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.