about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مقامات دولت هند، در راستای ارتقای سطح امنیت سایبری این کشور، ایجاد آگاهی در مورد کلاهبرداری سایبری را در دستور کار قرارداده اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ویکرانت پاتیل (Vikrant Patil)، رئیس پلیس بخش کوپام (Kuppam) یکی از شهرهای هند، به عنوان بخشی از تلاش دولت و مقامات این کشور برای افزایش آگاهی در مورد مسئله کلاهبرداری سایبری، روز شنبه مورخ 22 دسامبر، در مراسم ویژه هفته آگاهی سایبری که در کالج پزشکی این شهر برگزار می شد، حاضر شد.

وی با اشاره به اهداف این گردهمایی، گفت که حدود یک هفته از آغاز برنامه سازمان پلیس این شهر برای آگاهی بخشی به مردم در مورد چالش کلاهبرداری سایبری، می گذرد.

وی درباره ضرورت اجرای چنین برنامه هایی گفت:

هر دو قشر تحصیل‌کرده و بی سواد، به علت فقدان آگاهی عمومی در مورد کلاهبرداری سایبری، قربانی این گونه جرائم نوظهور می شوند. از همین روی، ما حدود 1500 مربی و کارشناس را به منظور ایجاد آگاهی در جامعه، در نقاط مختلف منطقه، مستقر کرده ایم.


وی همچنین در طول این گردهمایی از کارشناسان، سخنرانان و اساتید حاضر در این نشست خواست که آگاه ساختن مردم در مورد این پدیده، بپردازند.
 

تازه ترین ها

پایان پشتیبانی واتس‌اپ از گوشی‌های قدیمی

واتس‌اپ در حال آزمایش قابلیتی است که می‌تواند دسترسی کاربرانِ دارای گوشی‌های قدیمی را مسدود کند.

موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.