about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ویلیام بار، دادستان کل آمریکا از کاربران خواسته با تن دادن به ریسک وجود بک دورها، امکان دسترسی مقامات به داده های خصوصی و رمزگذاری شده را فراهم سازند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ویلیام بار، دادستان کل آمریکا از کاربران خواسته با تن دادن به ریسک وجود بک دورها، امکان دسترسی مقامات به داده های خصوصی و رمزگذاری شده را فراهم سازند.

سخنان جدید دادستان کل در راستای اظهار نظرهای قبلی مقامات ارشد وزارت دادگستری آمریکا قرار دارد که از رمزگذاری (Encryption) اطلاعات دلخوشی ندارد. وی ساعاتی قبل طی یک سخنرانی در نیویورک به کمپانی های بزرگ فناوری توصیه کرد با اتخاذ تدابیر جدید به مقامات فدرال امکان دسترسی به داده های ذخیره شده در گجت ها را بدهند.

رمزگذاری از طریق الگوریتم های پیچیده ای نظیر Triple DES، AES ،RSA و تکنولوژی منحنی بیضوی ECC داده ها را به یک سری کاراکترهای تصادفی غیر قابل خواندن تبدیل می کند. برگرداندن متن به حالت عادی نیز هم از طریق کلید خصوصی  ممکن است اما در صورت وجود بک دور یا درب پشتی می توان به این کلید دسترسی پیدا کرد.

این روش در سال های اخیر به بسیاری از اپ های محبوب نظیر فیسبوک، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و محصولات اپل راه خود را باز کرده اما مقامات به بهانه شناسایی مجرمان همیشه در پی روشی برای دور زدن این محدودیت بوده اند. پیشتر «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا هم علی رغم اذعان به اهمیت رمزنگاری گفته بود مقامات باید راهی برای شکستن آن داشته باشند.

در این بحث و جدل ها متخصصان امنیتی هشدار داده اند هیچ راه کاملا ایمنی برای تعبیه درب پشتی به منظور دسترسی مقامات وجود ندارد و ممکن است هکرها نیز با سوءاستفاده از این قابلیت در پی دسترسی به اطلاعات کاربران باشند.

در جدیدترین مورد دادستان کل آمریکا که سابقه ای دور و دراز در سازمان های قضایی دارد، مدعی است که تعبیه بک دور و تحمیل باری سنگین بر امنیت کاربران ارزش مزایای آن را دارد:

این ریسک قابل قبول است چون ما درباره محصولاتی مثل اپ های پیام رسانی، ایمیل، اپ های صوتی و گوشی های هوشمند حرف می زنیم نه حفاظت از کدهای پرتاب موشک های هسته ای.

به گفته ویلیامر بار وجود رمزگذاری های غیر قابل هک در دستگاه ها که مانع دسترسی مقامات به اطلاعات می شود توجیه پذیر نیست.

بیان این سخنان از سوی دادستان کل واکنش منفی نمایندگان را در پی داشته است. «رون وایدن»، سناتور دموکرات اظهارات ویلیام بار را تکان دهنده، نادرست و خطرناک خواند:

 اگر به این رییس جمهور و دادستان قدرت درهم شکستن رمزگذاری داده ها را بدهیم از آن سوءاستفاده خواهند کرد.

دادستانی هنوز از اختیارات خود برای تدوین قانون و مجبور کردن کمپانی های فناوری به همکاری با مقامات استفاده نکرده اما این اظهارات می تواند به هموار شدن این مسیر منجر شود.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.