about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ماموران فدرال ایالات متحده از پایگاه اطلاعاتی سازمان‌های دیگر برای تشخیص چهره استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از دیجیاتو؛ محققان دانشگاه حقوق جرج تاون و روزنامه واشنگتن پست اخیرا دریافتند که بازرسان FBI و ICE از داده‌های سازمان خودروهای موتوری (DMV) به عنوان معدن داده‌های تشخیص چهره استفاده کرده و با اسکن عکس میلیون‌ها نفر از شهروندان، در حال توسعه یک زیرساخت نظارتی هستند.

با اینکه برخی از شهرها و کمپانی‌ها استفاده از تشخیص چهره را کنار گذاشته یا ممنوع کرده‌اند اما اینطور به نظر می‌رسد که ماموران فدرال از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای شناسایی مجرمان استفاده می‌کنند.

ماموران FBI از اطلاعات مذکور برای ردیابی مجرمانی مثل خرده دزدها استفاده می‌کنند. FBI ماهانه حدود چهار هزار جستجوی تشخیص چهره انجام می‌دهد و 21 ایالت آمریکا اجازه استفاده از این تکنولوژی را به ماموران می‌دهند. برای انجام این جستجوها عموما باید قوانینی رعایت شوند اما در مجموع این قوانین چندان هم سختگیرانه نیستند. تنها استثنا واشنگتن است که برای انجام جستجوهای تشخیص چهره، ماموران را ملزم به دریافت مجوز قضایی کرده است.

با این اوصاف مسئولیت پذیری خاصی در رابطه با این جستجوها وجود ندارد و مشخص نیست چه تعداد جستجو در مورد چه اشخاصی انجام گرفته است. جتی مشخص نیست که این متد منجر به چه تعداد تشخیص اشتباه می‌شود. در حالی که برخی از تحقیق‌ها تنها با استفاده از اطلاعات یک ایمیل انجام شده، محققان معتقدند که با این روش حریم شخصی افراد به شدت مورد حمله قرار می‌گیرد.

تا به حال ICE در مورد چگونگی استفاده از تشخیض چهره توضیحی نداده اما پیشتر یکی از مقامات FBI «کیمبرلی دل گرکو» از این متد دفاع کرده و گفته بود که این تکنولوژی به دفاع از آزادی و امنیت کمک بزرگی کرده است. با این حال این ادعاها لزوما درست نیستند چرا که تشخیص نادرست در کنار سو استفاده از قدرت می‌تواند منجر به دستگیری افراد بیگناه شود. در واقع بدون وجود یک چهاچوب قانونی، زمینه برای سو استفاده‌های بیشتر در آینده فراهم خواهد شد.

تازه ترین ها
محاکمه‌‌ی
1405/06/29 - 21:27- هوش مصنوعي

محاکمه‌‌ی سیستم‌های جنگی اسرائیل در مستند نازا

فیلم نازا سیستم‌های هوش مصنوعی زمان جنگ رژیم صهیونیستی را به محاکمه کشاند.

ارزیابی
1405/06/29 - 20:26- آسیا

ارزیابی وضعیت امنیت سایبری در مناطق مختلف آذربایجان

انجمن سازمان‌های امنیت سایبری آذربایجان وضعیت امنیت سایبری در مناطق مختلف را طی یک نظرسنجی ارزیابی کرد.

ترامپ
1405/06/29 - 19:14- آمریکا

ترامپ به دنبال تشکیل «نیروی هوش مصنوعی»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است که دولتش قصد دارد یک نیروی هوش مصنوعی تشکیل دهد و یک مقام ارشد را به‌عنوان «تزار هوش مصنوعی» منصوب کند؛ اقدامی که در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره پیامدها و خطرات فناوری هوش مصنوعی مطرح شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.