about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دولت آمریکا خواستار توقف رمزگذاری اپل

اسناد تازه ای از پرونده های جنایی فدرال در شهرهای نیویورک و کالیفرنیا نشان می دهند که وزارت دادگستری آمریکا به دنبال یک استراتژی قانونی غیر معمول برای وادار کردن سازندگان تلفن همراه برای کمک به تحقیقات سازمان های جاسوسی در ایالات متحده است.

از آنجا که گوشی های آیفون، به علت رمزگذاری داده‌های خود مانع دستیابی مقامات فدرال آمریکا به اطلاعات آنها می شود، سازمان های جاسوسی از دادگاه درخواست کرده اند تا حکمی را مبنی بر همکاری اپل با دولت فدرال در این زمینه به تصویب برساند.

دو قاضی فدرال موافقت کردند تا تولید کنندگان تلفن همراه، که به طور قطع یکی از آنها اپل می باشد، اطلاعات خود را به دولت ارائه کنند.

یک قاضی فدرال در اوکلند به طور خاص اشاره می کند که " رمزگذاری اپل تلاش بیهوده ای است، چرا که مجریان قانون به راحتی با حکم دادگاه، قادر به دسترسی به هر گونه اطلاعات رمزگذاری شده می باشند."

در طی ماه گذشته، وال استریت ژورنال گزارش داد که مقامات فدرال به اپل اعلام داشتند که رمزگذاری آنها، مانع شناسایی جنایتکاران و دلیلی برای افزایش جرم و جنایت در این کشور خواهد بود.

این موضوع واکنش شدید اتحادیه های آزادی های مدنی در آمریکا را به دنبال داشته است و آنها دولت این کشور را عامل اصلی نقض حریم خصوصی کاربران می دانند.

تازه ترین ها
انتشار
1405/06/11 - 16:47- آسیا

انتشار برنامه عملیاتی فضای مجازی در چین

کمیسیون مرکزی امور فضای مجازی چین، برنامه عملیاتی فضای مجازی برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ را منتشر کرد.

صدور
1405/06/11 - 15:46- سایرفناوری ها

صدور استیبل‌کوین جهانی با پشتیبانی 21 موسسه مالی

21 موسسه مالی پیشرو، متعهد به تأسیس یک شرکت جدید برای پشتیبانی از صدور یک استیبل کوین جهانی شدند.

بررسی
1405/06/11 - 14:59- هوش مصنوعي

بررسی سواد رسانه‌ای و خروجی‌های نادرست هوش مصنوعی توسط دانش‌آموزان

دانش‌آموزان در جریان ابتکار یونسکو، سواد رسانه‌ای و خروجی‌های نادرست هوش مصنوعی را بررسی کردند.