about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

دولت‌ها؛ مشتریان جاسوس‌افزارها

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بعد از افشای اخبار مربوط به خرید جاسوس‌افزار توسط کشورهای مختلف از گروه هکری هکینگ تیم، گزارشی توسط دانشگاه تورنتتو در کانادا مبنی بر خرید جاسوس‌افزار از شرکت فین‌فیشر منتشر شد. بنا بر اخبار منتشرشده، برخلاف ادعای شرکت فین‌فیشر مبنی بر فروش جاسوس‌افزار به‌منظور مبارزه با جرائم و تروریسم، در بسیاری از کشورها این محصولات برای رصد فعالیت روزنامه‌نگاران، وکلا، مخالفان سیاسی و مدافعان حقوق بشر استفاده می‌شود.
جاسوس‌افزار شرکت فین‌فیشر می‌تواند وارد رایانه‌ها و تلفن‌ها شود و پیام‌ها و مکالمات تلفنی را به سرقت ببرد. همچنین این جاسوس‌افزار می‌تواند وب‌کم افراد را روشن کند. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که علاوه بر آلمان، انگلیس نیز این نوع جاسوس‌افزار را تولید می‌کرد و آن را به حکومت حسنی مبارک در مصر فروخته بود. علاوه بر مصر، بحرین و اتیوپی نیز از خریداران این جاسوس‌افزار شمرده ‌شده‌اند. بحرین از این جاسوس‌افزار برای جاسوسی از شرکت‌های حقوقی، روزنامه‌نگاران و اکتیویست‌ها استفاده می‌کرد. اتیوپی نیز این جاسوس‌افزار را علیه روزنامه‌نگاران اتیوپی در واشنگتن به کار می‌برد.
فهرست کشورهای مشتری این جاسوس‌افزار بر اساس قاره عبارت‌اند از:
اروپا: جمهوری چک، بلژیک، ایتالیا، مقدونیه، بوسنی و هرزگوین، رومانی، صربستان، ترکیه، اسپانیا، اسلوونی
آفریقا: آنگولا، مصر، اتیوپی، جمهوری گابن، کنیا، مراکش، نیجریه، آفریقای جنوبی
آسیا: بنگلادش، اندونزی، مالزی، اردن، قزاقستان، لبنان، مغولستان، عمان، عربستان سعودی، بحرین، تایوان، ترکمنستان
آمریکا: مکزیک، پاراگوئه، ونزوئلا

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.