about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک ماه بعد از افزوده شدن قابلیت تائید هویت چندمرحله‌ای به اپلیکیشن تیک‌تاک، برخی کاربران می‌گویند این قابلیت تنها برای اپلیکیشن تلفن همراه تیک‌تاک فعال‌شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از زد دی نت، کاربرانی که به وب‌سایت تیک‌تاک مراجعه می‌کنند می‌گویند قابلیت تائید هویت چندمرحله‌ای از طریق سایت آن در دسترس نیست.
این بی‌دقتی تیک‌تاک زمینه سوءاستفاده از اپلیکیشن یادشده را به وجود می‌آورد. هکرها می‌توانند با دور زدن قابلیت تائید هویت چندمرحله‌ای تیک‌تاک از طریق وب‌سایت آن عملاً این قابلیت را در اپلیکیشن تیک‌تاک بی‌اثر کنند.
تیک‌تاک در واکنش به انتقادها در این زمینه وعده داده که قابلیت تائید هویت چندمرحله‌ای را به‌زودی به وب‌سایت خود نیز می‌افزاید تا بتواند امنیت اپلیکیشن یادشده را افزایش دهد. تیک‌تاک از کاربران خواسته تا تمهیدات امنیتی را در زمان استفاده از وب‌سایت این شرکت به‌خوبی رعایت کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.