دورکاری، عامل تهدیدات روزافزون سایبری در کنیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ تحقیقات فناوریهای «Liquid Intelligent»، شرکت پیشروی فناوری اطلاعات، نوآوری و اتصال، نشان میدهد که 79 درصد از مشاغل کنیا، آفریقای جنوبی و زیمبابوه، افزایش تهدیدات امنیت سایبری را به ظهور دورکاری نسبت دادهاند.
این مطالعه نشان داد که بیش از 90 درصد از تصمیم گیرندگان فناوری اطلاعات امنیت سایبری خود را تسریع کردهاند، زیرا نیروی کار بیشتری به کار از طریق پلتفرمهای دیجیتالی ادامه میدهد.
براساس تحقیقات انجام شده، مدیریت دسترسی کاربران به اطلاعات، از دست دادن و بازیابی اطلاعات، رویت و کنترل دادهها و چالشهای انطباق، از بزرگترین دغدغههای سازمانها هستند.
تقریبا 80 درصد از سازمانهایی که در این تحقیق شرکت کردهاند گفتند که تهدیدات امنیت سایبری در سال گذشته افزایش یافته است.
در این مطالعه آمده است :
«نقض دادهها مانند اخاذی، نشت و افشای دادهها تقریباً 71 درصد از حملات سایبری را برای مشاغل کنیا تشکیل میدهد. بیش از 70 درصد از سازمانهای آفریقای جنوبی و زیمبابوه حملات ایمیل مانند فیشینگ را برجستهترین تهدیدهای دیجیتالی میدانند. 53 درصد از پاسخ دهندگان، امنیت و حفاظت از دادهها را به عنوان یک چالش مهم در سال 2021 ذکر کردهاند.»
این تحقیقات همچنین حملات ایمیل، حملات مبتنی بر وب، مهندسی اجتماعی، بدافزار، باجافزار و نقض دادهها را مهمترین نگرانیهای امنیت سایبری در سال 2021 عنوان کرد.
شرکت کنندگان در این تحقیق همچنین به افزایش مصرف خدمات مبتنی بر ابر در سال جاری اشاره کردند، به طوری که این آمار در آفریقای جنوبی به 96 درصد، در کنیا به 95 درصد و در زیمبابوه به 75 درصد رسیده است.
اگنِس دی ویلیِرز (Ignus de Villiers)، رئیس گروه امنیت سایبری در فناوریهایLiquid Intelligent ، با اظهار نظر در مورد این مطالعه خاطرنشان کرد که امنیت سایبری باید در مرکز هر گفتگوی تجاری باشد و از شرکتها خواست تا یک چارچوب امنیت سایبری مناسب را مطابق با محیط کسب و کار ایجاد کنند.
دی ویلیِرز توضیح داد :
«این چارچوب باید فراتر از کنترلهای امنیتی فنی باشد تا مدیریت امنیت اطلاعات را با پوشش حاکمیت، ریسک، انطباق، افراد، فرآیندها و فناوری دربر گیرد.»