about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

دوربین‌ های در ورودی منازل، هک می‌ شوند

پس از دوربین‌های مداربسته، نوبت به دوربین‌های منازل رسیده است؛ تا مورد سوء استفاده هکرها، قرار گیرند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ «RING» دوربین دری است که به ویژه برای خانه‌ها و دفاتر، در سراسر جهان، محبوب شده است و ازسوی آمازون به فروش می‌رسد. این دوربین‌ها، از نقض امنیتی، رنج می‌برند. 

دوربین دیجیتال، به طور گسترده در دنیا کاربرد دارد و محصولی است که در رژیم صهیونیستی، با نام RING فروخته می‌شود. قابلیت هک شدن دارد. شما ممکن است در را برای یک غریبه، باز کنید. این دوربین، یک زنگ را که درون در، نصب شده است، به کار می‌گیرد و عکسی از طرف دیگر در، به گوشی هوشمند مالک، منتقل می‌کند. سپس به کاربر اجازه می‌دهد؛ یک ویدئوی قدیمی را از فردی آشنا -که قبلا در را برای او، باز کرده بود- ارائه دهد. به این ترتیب، در برای فرد غریبه، باز می‌شود.

این خبر، در نمایشگاه سلولی «MWC» در بارسلونا، منتشر شد. دوربین پیشرفته‌ای که در خانه‌ها، دفاتر و ساختمان‌های امن، بهره گیری می‌شود، با یک نقض بزرگ امنیتی، رو به رو است. سارقان همچنین می‌توانند به جمع آوری اطلاعات، از افرادی که از این دوربین‌ها استفاده می‌کنند، به وسیله گوش دادن به صدای اطرافیان و تماشای آنچه در اطراف خانه رخ می‌دهد، بپردازند و حریم خصوصی را نقض نمایند. 

نقطه ضعف سیستم انتقال صدای ویدئویی و صوتی، از ناحیه خدمات ذخیره اطلاعات دوربین، به برنامه مالک است. از این بخش می‌توان اطلاعات منتقل شده را استخراج نمود. یوسی آتیاس (Yossi Atias)، مدیر عامل شرکت «Bollard» اسرائیل گفت:

شکستن سامانه یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان، نشان دهنده این است که کار هکرها، بسیار با هزینه کم، انجام می‌شود و اخلال در قدرتمندترین شرکت ارائه دهنده دوربین منازل، به سادگی صورت می‌گیرد. این اقدام، زمینه ورود بسیار آسان سارقان را به منازل، فراهم می‌نماید. بنابراین تنها راه محافظت در برابر چنین حملاتی، کاربرد دستگاه‌های هوشمند مبتنی بر اینترنت (IoT) است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.