about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات VTB Bank روسیه از دفع بیش از 500 هزار حمله سایبری خبر دادند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مقامات وی‌تی‌بی بانک (VTB Bank)، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های روسیه اعلام کردند در نیمه اول سال 2021، با دفع بیش از 500 هزار حمله سایبری به مشتریان خود از سرقت 7.5 میلیارد روبل جلوگیری کرده‌اند. 

در گزارش این بانک آمده است از ژانویه تا ژوئن، بانک تقریباً 500 هزار حمله مجرمان سایبری را دفع کرده و از 45 هزار مشتری خود در برابر کلاه‌برداری‌های سایبری محافظت کرده است. 

آناتولی پچاتنیکوف، معاون رئیس هیئت‌مدیره وی‌تی‌بی بانک در این خصوص اظهار داشت:

امنیت وجوه مشتریان برای وی‌تی‌بی یک اولویت است. به همین دلیل است که ما دائماً در حال ارتقاء فناوری‌های ضد کلاه‌برداری خود هستیم. با تهدید دسترسی اشخاص ثالث به «وی‌تی‌بی آنلاین» ما امکان مسدودسازی آن را به میزان قابل‌توجهی سرعت بخشیدیم که در حال حاضر بیش از 10 ثانیه نیست. در آینده نزدیک کاربر می‌تواند اینترنت بانک و همراه بانک را به‌طور مستقل مسدود کند.

به گفته وی، بیش از 90 درصد از حملات با استفاده از مهندسی اجتماعی رخ‌داده‌اند. مهاجمان با بهره‌گیری از ترفندها و دست‌کاری‌های روانی سعی داشته‌اند از طریق موبایل، پیامک یا پیام‌رسان‌ها به اطلاعات حساب‌های کاربری کاربران دسترسی پیدا کنند. آن‌ها در پوشش کارکنان بانکی مشتریان را وادار به درخواست وام و انتقال وجوه دریافتی از طریق دستگاه‌های خودپرداز به‌ حساب‌های به‌ظاهر امن و محافظت‌شده کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
میزبانی
1405/06/23 - 13:39- هوش مصنوعي

میزبانی شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی

شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره تهدیدهای احتمالی میزبانی خواهد کرد.

رونمایی
1405/06/23 - 13:06- هوش مصنوعي

رونمایی از ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی توسط یونسکو

یونسکو ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی را در ریاض رونمایی می‌کند.

توقیف
1405/06/23 - 12:48- آمریکا

توقیف مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی

مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی در مناطق کوهستانی توقیف شد.