about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سه نوجوان از استمفورد، یک سازمان غیرانتفاعی راه اندازی کرده اند تا به مردم کمک کنند از خود در اینترنت و در برابر حملات سایبری محافظت کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، جیک دیویدسون، وادانیا پالیوال و روهان ساهو از دبیرستان وست هیل، سازمان رسمی آگاهی سایبری را تأسیس کرده اند تا به شهروندان سالخورده و دانش‌آموزان راهنمایی کمک کنند که هدف کلاهبرداری قرار نگیرند.

آنها تصمیم گرفته اند وب سایت را پس از کلاهبرداری چند هزار دلاری از مادربزرگ دوستشان، تشکیل دهند.

آنها برای خدمات هزینه ای دریافت نمی کنند و می گویند که فقط می خواهند کمک کنند.

دیویدسون می‌گوید:

ما می‌خواستیم ابتکار عمل داشته باشیم و تصمیم گرفتیم که به این افراد بیشتر در مورد امنیت سایبری آموزش دهیم.

بر اساس گزارش اف بی آی، در سال 2022، بیش از 800 هزار شکایت در سراسر کشور توسط افرادی که قربانی یک حمله سایبری یا کلاهبرداری سایبری شده اند، وجود داشته است.

با ظهور هوش مصنوعی، خطر فریب تماس های تلفنی جعلی از سوی شخصی که صدای دوستان یا خانواده را جعل می کند نیز وجود دارد.

دیویدسون می‌گوید خانواده‌ها باید «کلمه ایمن» داشته باشند که بتوانند از آن استفاده کنند و به سرعت تشخیص دهند که آیا تماس جعلی است یا خیر.

سناتور ریچارد بلومنتال همچنین به ساکنان کنتیکت هشدار داده است که مراقب کلاهبرداری های آنلاین باشند.

بلومنتال می‌گوید:

من از طریق قوانین فدرال برای محافظت در برابر این نوع سرقت ها، باج‌افزارها و این تهدیدها، کار خواهم کرد.

این کارشناسان نوجوان نیز به استفاده از رمزهای عبور قوی، عدم کلیک روی لینک های ناشناس و عدم ارائه اطلاعات شخصی، توصیه می کنند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.