دفاع انگلیس در برابر حملات سایبری با استفاده از سپر اسرائیلی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ 12 استارت آپ اسرائیلی، به دعوت سفارت انگلستان در سرزمینهای اشغالی، راهی لندن شدند تا در مذاکرات این هفته، با مقامات و شرکتهای انگلیسی در زمینه امن سازی در برابر حملات سایبری شرکت کنند.
بانکها، سازمانهای بیمهای و شرکتهای ارتباطاتی در انگلستان، از شرکتهای اسرائیلی خواستهاند تا راهکارهای امنیتی در برابر حملات سایبری را به آنها پیشنهاد کرده در دفاع برابر حملات سایبری، مشارکت داشته باشند. این موضوع، بخشی از راهکار و تلاش دولت انگلستان برای افزایش محافظت از شرکتها و مؤسسات، در برابر حملات سایبری محسوب میشود.
شرکتهایی نظیر شرکت بیمه آویوا، بریتیش تلکام، شرکت گولدمن و تعدادی دیگر از شرکتها و مؤسسات بزرگ انگلیسی، این هفته میزبان 12 استارت آپ اسرائیلی فعال در زمینه امنیت سایبری خواهند بود و این مجموعه از دیدارها، در لندن انجام خواهد شد. شرکتهایی که از انگلستان بازدید خواهند کرد، بخشی از طرح TeXchange هستند که توسط سفارت انگلستان در اسرائیل اجرا شد و هدف آن، تعمیق روابط بین شرکتها در اسرائیل و انگلستان عنوان شد.
سال گذشته، انگلستان یکی از سختترین سالها از نظر امنیت سایبری را پشت سر گذاشت و با موج وسیعی از حملات سایبری مواجه بود. این حملات، بخشهای مختلفی، از جمله مجلس و بیمه را هدف قرار داد و علاوه بر واردکردن خسارت بالای مالی به این کشور، اقتصاد دیجیتال و اعتماد عمومی نسبت به آن را نیز با چالش مواجه کرد. این حملات تا آنجا پیش رفت که درنهایت، وزیر دفاع انگلستان، کشورهای مهاجم سایبری به این کشور را، تهدید به پاسخ نظامی به جهت تلافی این حملات کرد.
بر اساس یکی از گزارشهایی که دولت در آن زمان منتشر کرد، بر این موضوع تأکید شد که برخی شرکتهای دولتی مهم، نیاز به ترمیم شبکه دفاعی و بهروزرسانی فوری دارند و درصورتیکه راهکار مطمئنی برای این مسئله در نظر گرفته نشود، تبعات این حملهها، تمام کشور را در بر خواهد گرفت.
کمیسیون مشترک Tech Hub، در سال 2011، بهمنظور شناسایی تهدیدات و ایجاد اتصال بین شرکتهای انگلیسی و فناوریهای اسرائیلی، ایجاد شد. این کمیسیون در حال حاضر تلاش میکند تا شرکتهای انگلیسی را در برابر حملات سایبری، با استفاده از راهکارهای امنیتی اسرائیلی، امن سازی نماید.
آیلت ماوور (Ayelet Mavor)، مدیر کمیسیون Tech Hub، در رابطه با این همکاری مشترک گفت: «اسرائیل، یک بازیگر جهانی مهم در زمینه راهکارهای امنیتی است. امنیت سایبری اسرائیل در هر دو زمینه تحقیقاتی و صنعتی، در دنیا زبانزد است.»
به ادعای این مقام اسرائیلی، 400 شرکت امنیت سایبری متعلق به رژیم صهیونیستی وجود دارند که درمجموع، 8 درصد از کل سهم جهانی صادرات محصولات امنیت سایبری را به خود اختصاص دادهاند... ماوور، در بخش دیگری از صحبتهای خود در این رابطه گفت: «شرکتهای انگلیسی، میتوانند با مشارکت صنعت امنیت سایبری اسرائیل در کشورشان، نیازهای امنیت سایبری خودشان را در یک مزیت رقابتی تأمین کنند.»
TeXchange، سالانه توسط کمیسیون مشترک Tech Hub، برگزار میشود و تاکنون موفق شده است 20 قرارداد همکاری بین شرکتهای انگلیسی و اسرائیلی به امضاء برساند.
در سالهای گذشته، این کمیسیون مشترک، در زمینههایی مثل صنعت خردهفروشی، صنعت جابهجایی هوشمند و موارد دیگر سرمایهگذاری کرده بود. صدها شرکت انگلیسی و بیش از 60 استارت آپ اسرائیلی، از گذشته در کمیسیون TeXchange، فعالیت دارند. لازم به یادآوری است که به ادعای این کمیسیون، برنامه امسال، بزرگترین زمینه همکاری بین دو دولت، از ابتدای تشکیل این کمیسیون خواهد بود.